Merhabalar son zamanlarda biraz fazla konu açıyor olabilirim ama yeni sistem toplayacağım o yüzden 2100'e alabileceğim en iyi sistemi almak istiyorum.O yüzden ince eliyip sık dokuyorum.Sistemde R9 280 düşünüyordum ama R9 280X için Ram'i 8'den 4'e düşürdüm.Sizce bu gerekli mi? Yani 280 ile 280X arasında çok fark olur mu oyunlarda falan? Ya da Ram'in olması daha mı iyi olur ? R9 280X için değer mi?
Ram i kolay ve daha az maliyetli bi şekilde kısa zaman sonra artırabilir 4gb daha eklersin.Ben ekran kartına yatırmanı tavsiye ederim yetersizlik hissedersen ilerde ram eklersin.
Yinede Radeon kartlardan anlayam arkadaşların fikirlerini al
Provisioner
kullanıcısına yanıt
Aynen bende onu düşündüm ram 150 Tl'ye daha yetmezse 4 gb daha takarım ama 280 alırsam 280X'e yükseltmem imkansız.Ama 280 X için değer mi bilmiyorum.
280 in Overclock versiyonu. İllaki az da olsa fark olacaktır. Referans+ tasarım olduğu için nispeten sogutma konusunda daha başarılı oluyolar. (280X veya diğer X versiyonlar)
Yinede dediğim gibi işi bilen arkadaşlardan yorum bekle öyle karar ver.Belkide başka bir kart önerirler
Aynen doğru söylüyorsun başka arkadaşların da tavsiyelerini bekliyorum.