Şimdi Ara

sistemdeki birçok hata!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 5 ay Atombilişim diye bir siteden 1300TL'ye bir akraba sayesinde bilgisayar aldım kazıklandığımı düşünüyorum neden diye sorarsanız:
    1- Sürekli kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor deyip bilgisayarı yeniden başlatıyor.
    2- Bilgisayardan herhangi bir portu çıkarınca bütün USB'ler kopuyor 5 sn sonra kendine geliyor.
    3- Monitör gidip 10 sn sonra tekrar geri geliyor.
    4- Bilgisayarı ilk aldığımda LOl'den 200-220fps alırken artık 60-100 arası ani iniş ve çıkışlar yaşıyorum.
    5- Bilgisayarın açılıp kendine gelmesi 6-7DK sürüyor.

Sistem özellikleri: Intel core i5 650 3.20 GHz, 8 GB RAM, Asus R7 240 OC 4 GB dahili ekran kartı, 500 GB HDD.

• "Bilgisayarın açılıp kendine gelmesi 6-7DK sürüyor." - bende de aynı sorun vardı ve SSD kurduktan sonra problem çözüldü

"Sürekli kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor deyip bilgisayarı yeniden başlatıyor." - bunun için

C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasini bul, sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır. Hemen ardından SFC /SCANNOW komutunu çalıştır ve işlem bitince bilgisayarı yeniden başlat.
  • tamam sağolasın deniyeceğim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.