Daha 5 ay Atombilişim diye bir siteden 1300TL'ye bir akraba sayesinde bilgisayar aldım kazıklandığımı düşünüyorum neden diye sorarsanız: 1- Sürekli kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor deyip bilgisayarı yeniden başlatıyor. 2- Bilgisayardan herhangi bir portu çıkarınca bütün USB'ler kopuyor 5 sn sonra kendine geliyor. 3- Monitör gidip 10 sn sonra tekrar geri geliyor. 4- Bilgisayarı ilk aldığımda LOl'den 200-220fps alırken artık 60-100 arası ani iniş ve çıkışlar yaşıyorum. 5- Bilgisayarın açılıp kendine gelmesi 6-7DK sürüyor.
"Bilgisayarın açılıp kendine gelmesi 6-7DK sürüyor." - bende de aynı sorun vardı ve SSD kurduktan sonra problem çözüldü
"Sürekli kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor deyip bilgisayarı yeniden başlatıyor." - bunun için
C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasini bul, sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır. Hemen ardından SFC /SCANNOW komutunu çalıştır ve işlem bitince bilgisayarı yeniden başlat.
tamam sağolasın deniyeceğim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme