arkadaslar eskı sıstemımde bu guc kaynagı yetıyordu bana eskı sıstemımden sadece 2 parca anakart ve ıslemcı deıstım
kullandıgım psu frisby 450w
eskılerı m2n ve amd 4000+ ıslemcıydı
sımdıkıler
dfi lanparty m2rsh ıslemcımde amd phonem II 920
bunları taktım tamamen kendım kurdum pc kasasını herseyı dogru yaptıgımdan emınım
sonuc ıslemcı fan ı cok yavas dencek kadar donuyor ve 4830 ekran kartımın fan ı da arada bır duruyor ve sonradan donmeye baslıyor
tam sıstem su 450w frisby+dfı m2rsh anakart+phonem II 920 ıslemcı +4gb ddr2 800mhz+250 gb hdd + dvdrw birde kasa ıcı fan ım var guc tuketımı adına bunlarım var
pc me 2 tane usb gırıslı klawyem ve mousumu taktıgımda pc acılmıyor onun dısıında usb gırıslı mousumu taktıgım zaman acılıyor ne yapmam gerek sızce yada psunun yetmedıgını nasıl anlarım
lütfen yardım
:(
şimdi dahili bileşenlerde olsan millet derki yok 500 yok 600 wat şu bu kardeşim yetip yetmemesi mesele değil öncelikle sen memnunmusun şuanki performanstan , yetermi yetmezmi değil yetmiosa zaten bunu bellii ederdi yani performasns düşüklüğü ,stabilizasyon bozukluğu vb. ama bunlar olmadığına göre sorun yok sadece klavye ve maus yüklemesiyle o sistemi kaldıran psu cortlamaz , sorunu o parçalarda ara o klavyeyi yada masusu başka yerde denekontrol et , o usb girişlerin sağlamlığnı kontrol et
cevabımı aldım stabılitew yok hocam cpu fanı zaten az donuyor ekran kartı fan ı bı donuyor bı duruyor:(
acılısta cpu hatası verıyor ve cpu 190 derece ısıyı gordu dun gece yakmadan bı tane almam lazım:)
bence frisby o 450 w gercek degerini vermiyordur psu nu degistirmeni oneririm.ben mesela amd 2x5200 ve biostar ta780 ga icin daha ekran karti bile yok 2.el bolumunden high power 500w altim anca yeter ki senin islemcin bide phenom bence power sorunludur kesinlikle degistir derim alabiliyorsan saglam cift 12 v degeri verebilen power alman.tagan fsp high power ocz vs vs gidiyor bunlardan birini al bence.
bende coolermaster 460W war, her turlu kaldırıyor. Sistemimde : - 7750 BE (25% o/c'li kullaniyorum) - Biostar TA780G - 2 tane WD 500 GB HD - 1GB 9800GT ekran karti - 4GB 1066 MHz RAM var.
ve sistem canawar gibi calisiyor. Senin sorun kesin anakartta firma yetkilisinin dedigi gibi...
Aslinda 2-3 hafta olmus sen sorunla karsilasali, en son sorunun nerede oldugunu paylasir misin? Bize de tecrube katmis olursun.
190 dereceyi gördü diyorsun bu psu dan kaynaklanır o sisteme iyi bi psu almanı tavsiye ederim
190 derece ne demek hocam fan namına bişey kalmaz 90 derece diycem çoktan kapamış olması lazım sistemi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme