Şimdi Ara

SİSTEME TAKVİYE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus gtx 970- i5 4460 - H81M-D Anakart var ve işlemci ile anakartı güncellemek istiyorum sizce ne almalıyım ? Ve kasa ısınıyor buna çözüm olacak bişey arıyorum :)

• Bütçeniz nedir ve kasanızın marka model yazarsanız soğutma tavsiyesi veya kasa soğutmaya elverişli deilse de farklı bir kasa önerisi için aize daha iyi yardımcı olunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    Kasa Thermaltake v3 black 1600-1700 tl bütçe
  • Kasada kablo yönetimi olmadığı için biraz sıkıntı ama kaza içini derleyip toplayın ortalıkta kablo vs karman çorman olmasın. Önde fan yoksa kesinlikle bir fan ekleyin. Yine yoksa bir adet egsoz ve üstede bir fan ekleyin kasa serinler.

İşlemci anakart içinde 6600k ve z170 gaming bir anakart canavar olur. 1400 1500 tl civarı tutar. Kalan paraylada işlemci soğutucu tamamdır.

Sıvı soğutma dşünecekseniz kasa elverişli olmayabilir ondan emin değilim. Önerim kasagıda yenileyin. Mesela dark n10 u öneririm 200 tl civarı efil efil bir kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunuzeus -- 6 Temmuz 2016; 1:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim tavsiyen için oldukça yararlı oldu kasa değiştirme konusunda emin değilim. İşlemciyi değiştirdikten sonra biraz olsun bi rahatlama olur diye düşünüyorum, tekrar teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Sistem İçin Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.