Şimdi Ara

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.425
Cevap
43
Favori
250.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu birinciliğe yükselmiş. Tamamdır artık önümüzdeki 4-5 gün inmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

quote:

Orijinalden alıntı: nano6824

Aksaray ne durumda hocam özelikle perşembe günü sabahı kara gömülü uyanma şansımız var mı?

sizde gomulme olmaz ama cuma günü iyi kar olur..

Isparta'da ne olur hocam ?
  • Gece guncellemeside verdi odunu kara gomuluruz
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    İnş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkatten okadar yağcakmıymış şaka yapmayın.
  • Aksiyona çok az kaldı şimdi uyuyalım.
  • Gfs lerde asil yagis 10 ocaktan sonra felaket gorunuyor. Zaman cok ama asiri bir degisim olmaz ise 10 ocaktan sonra kar yagisi cok fazla
  • Beyler Ankara ne olur? İyi yağar mı buralara? Bu arada Godzilla muhabeeti nedir tek ben bilmiyorum galiba :(
  • KARDEŞLERIM HELE SU EFSANENİN TADINI ÇIKARALIM. ONDAN SONRA YENİ SİSTEMLERİ KOGALAYACAGIZ İNŞALLAH SİNYALLER UZUN SÜREDİR YANIYOR. BU GÜN ERZAK DEPONUZU DOLDURMAYI UNUTMAYINIZ. SABAH GÖRÜŞMEK ÜZERE. BEN İSTİRAHATE ÇEKİLİYORUM.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    Allah rahatlık versin reyis
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    Veriler için hangi sitelerden faydalanıyorsunuz veya hangi verileri kullanıyorsunuz? İyi geceler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gök tanrının hışmı bizlerle olsun.
  • SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ 2002 aralık ayından.bi görüntü
  • Favorilere aldım konuyu.

Eski konudan devam edeydin ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halka zinciri zorunlu bırakıp polis araçlarının takmaması ve halkın polis araçlarını itmesi sırf bunun için rez alıyorum
  • Eyyy yeri göğü ve beni böyle yaratan yüce Allah'ım şu aciz kulların olarak senden ne para, ne pul, ne şan, ne şöbiyet hiçbir şey istemiyoruz. Lütfen makul miktarda kar rica ediyoruz. Şu aciz DH üyelerinden 3-5 adet kartopunu esirgeme yarabbi. Şimdiden teşekkür ederim.
  • haftasonu yağacaksa hiç yağmasın
  • Beyler bu hafta sonu degil diger hafta sonu öyle bi sistem gelebilir ki Istanbul efsane 2004 kar yagisini geçer ama ona daha zaman var önce bu sistemin tadini çıkaralım
  • İstanbul'da 2-3°C civarında kar yağacak ama olsa olsa ufak bir kar örtüsü olacak İstanbul'dakuzey kesimlerde az birşey daha olabilir.

Çok heveslenmeyin.
  • Yok yok yoğun kar yağışından dolayı 100 - 200 kişi ölene kadar bu konuyu açmaya devam edicek.Bende şaşırmıştım bu sene bir şeyler sallamıyor diye.Neyse konuya özel konuyu gizle kafa rahat.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.