Şimdi Ara

Sisteme Yeni Ram Taktım Sistem Geç Açılmaya Başladı Yardım Eder Misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msı h97 gaming 3 anakarta sahibim ve sistemimde GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram var. (http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-ram.html) Bir arkadaşım kullanmadığı Kingston Hyperx Fury Blue 8 GB 1600MHz DDR3 rami bana verdi (yalnız ram 4x8 32 gb lık ram kitinin teki) ve rami bilgisayara taktım sistemi açtım rami tanıtmam için F1 tuşu ile anakartın ayar yapma menüsüne gitmemi istedi fakat klavye orada işlemediği için ayar menüsüne gidemedim tekrar res attım pc açıldı sonradan taktığım Fury yi de gördü toplamda 16 gb olarak görünüyordu yalnız sistemin açılış hızı tamamen değişti normalde 10 saniye bile sürmeden sistem açılıp programlar kurulmuş hale geliyordu şu an yaklaşık 1 dakika sürüyor sistemin açılması sorunu çözemedim sistem ramleri 1333 mhz olarak görüyor bunu 1600 e çekmeye çalışıyorum çekemiyorum ve sisteme bağlanan parçaları kontrol ettiğimde Gskill rami 1333mhz , Kingstone rami 1600 mhz olarak görüyor. Sorum şu sistemin açılma hızını ne etkilemiş olabilir ve ramlerin hızlarını nasıl 1600 e çekebilirim. Teşekkürler...

• Yardımmmm
  • bune yav kitap yazaydınız ayrıca teknik yardıma açınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

bune yav kitap yazaydınız ayrıca teknik yardıma açınız

Açıklayıcı bir şekilde yazdığımı düşünüyorum tekrar tekrar yazmamak için, peki teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.