Şimdi Ara

Sistemi biraz düzeltmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut Sistemim;

Anakart MSİ P67A GD55 (B3)
    İşlemci İntel Core İ5 2500 K 3,30 Ghz
    Ram : Gskill DDR3 1333 2x2=4 GB + Gskill DDR3 1333 8GB =TOPLAM 12 GB
    Ekran Kartı: Sapphire HD 6950 256 bit GDDR5 1 gb
    Güç Kaynağı : High Power 80 Bronze 750 w
    Monitör : Aces s232HLAbid 23" 2 ms
    Hard Disk: Seagate Barracuda 500 gb

Hepinizin malum olduğu gibi bu aralar gta5, far cry 4, ac gibi oyunlar çıkıyor.
    Bu sistemi en az maliyetle toparlayıp, yeni oyunları full olmasada orta üstü seviyelerde oynamak istiyorum.
    Ne gibi değişiklikler/eklemeler yapmam gerekir?

Yardımlarınızı bekliyorum :)

• Sistem bileşenlerin güzel, işlemciye biraz o.c yapman iyi olur tabi, R9 280/280X gibi kartlara geçebilirsin.
  • Sistem guzel yeterli:

Coolermaster hyper t4 sogutucu
    Mai r9 280 gaming 3 / powercolor r9 280x turbo duo
    Ikilisinden biri

2tb seagate/wd green disk 500gb la nereye kadar ssd de alabilirsn :)

Not: suan ki haliylede bahsettigin oyunlari med-high arasi cok rahat oynarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 16 Kasım 2014; 2:31:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikirleriniz için teşekkürler :)
    Ben minimum gereksinimlerde bile benim karttan daha iyilerini görünce herhalde hiç çalıştırmaz dedim, hatta ac unity'i indirmedim bile.
    Soğutucunun lazım olduğunu biliyorum ama nedense sistemi topladığımdan beri inatla almadım, böyle de gidiyor. Üzerinde gelen biraz gürültülü sağolsun.
    Bende aslında SSD düşünüyorum 500 gb yanına ufak bi SSD alıp sistemi ona kursam sanırım güzel bir verim alırım.
    Bu haliyle oyunları oynayabileceksem hiç ellemeyeyim o zaman, durduk yerde masrafa girmeyelim, belki forumda dolaşırken gaza gelip ekran kartını değiştirebilirim. Benimkini satabilsem kesin değiştiririm de bakalım.
  • Ssd mantikli olacaktir :) sogutucu sana kalmis bence alirsan hos olur ama :)

Sistemi ellesme senin kartinla o oyunlari cok cok rahat oynarsin :) ekran kartini satarsanda gtx970e kadar giderin var sistem uyumlu :)

• jeolog005 kullanıcısına yanıt
    hocam sistem öyle kötü değil ama tavsiyem güzel bir ssd al yukardaki arkadaşın dediği gibi ama ben az daha masraf yapmak istiyorum diyorsan MSI GTX760 öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 16 Kasım 2014; 3:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Ssd mantikli olacaktir :) sogutucu sana kalmis bence alirsan hos olur ama :)

Sistemi ellesme senin kartinla o oyunlari cok cok rahat oynarsin :) ekran kartini satarsanda gtx970e kadar giderin var sistem uyumlu :)

+1

samsung 840 evo ve 970 düşündüklerim.

uçurur sistemi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • r9 280x / GTX 770 alabilirsin

300/400 TL fazlasına GTX 970 var
  • hayır hiçbir şeye gerek yok

• teşekkürler arkadaşlar :)

Anladığım kadarı ile şu anda mevcut sistemim tüm oyunları kabul edilebilir seviyede çalıştıracak..

250 gb bir ssd ve gtx 760-770 gibi bir ekran kartınıda kendi kartımı satabilirsem almayı düşünürüm!

gtx 970 ler bana fazla, abartmaya gerek yok o kadar..

Oyunları çalıştımayaca diye korkmuştum, beni rahatlattınız :)
  • 120 gb ssd ve 280x iyi olur o sisteme
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeolog005

teşekkürler arkadaşlar :)

Anladığım kadarı ile şu anda mevcut sistemim tüm oyunları kabul edilebilir seviyede çalıştıracak..

250 gb bir ssd ve gtx 760-770 gibi bir ekran kartınıda kendi kartımı satabilirsem almayı düşünürüm!

hd6950 r9 270 ayarındadır r9 270 de gtx760 ayarında :) yani dev bir fark yaşamayacaksın alırsan minimum r9 280x-gtx770 alman lazım :) gtx770 olarakta:

http://www.hepsiburada.com/liste/galaxy-nvidia-gtx-770-hof-v2-2gb-256bit-gddr5-dx112-pci-e-30-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd304747&categoryId=204

Çok cici bir kart

• quote:

quote:

hd6950 r9 270 ayarındadır r9 270 de gtx760 ayarında :) yani dev bir fark yaşamayacaksın alırsan minimum r9 280x-gtx770 alman lazım :) gtx770 olarakta:

http://www.hepsiburada.com/liste/galaxy-nvidia-gtx-770-hof-v2-2gb-256bit-gddr5-dx112-pci-e-30-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd304747&categoryId=204

Çok cici bir kart

Ama benim kartım 1 gb onlar 3 gb bundan dolayı ciddi bir fark olurmuş gibi geldi bana! yanlış mı biliyorum?

• quote:

quote:

Çok cici bir kart

Alıntıları Göster
    930 TL civarında r9 290 alınır.

@cinayet13

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

930 TL civarında r9 290 alınır.

@cinayet13

Heralde alınır :) sanırım nvidia istiyor arkadas illa... o yüzden yazdm yoksa r9 290 alınır onun yerine tabiki
  • quote:

quote:

quote:

Çok cici bir kart

Ama benim kartım 1 gb onlar 3 gb bundan dolayı ciddi bir fark olurmuş gibi geldi bana! yanlış mı biliyorum?

Bikaç grafik ayarı kısarsın antialiasing açmazsın ambient of occ. açmazsın motion blur açmazsın zaten 1gb belleği bunlar yiyiyor :) 1gb'ı doldurarak sadece belli ayarları ultra açarak çok güzel oyun deneyimi elde edebilirsin ayarları iyi ayarlamak lazım ksıacası :)

• yok öyle illa nvidia olsun diye bi takıntım. f/p oranına bakarım ben aldığım her şeyde, marka tip cins çok önemli değil :)

valla benim kartta zaten istediğim fiyatlara gitmeyecek sanırım çok düşmüş, satmaktan vazgeçip, oyun ayarları konusuna yoğunlaşsam iyi olur dediğiniz gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.