Şimdi Ara

sistemi nasıl kurtarırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı açarken epeyce bekliyor ve system32 için de bilmem ne dosyası eksik diyor.2-3 kez kapatıp açıyorum sora pc açılıyor.ama çok uzun bekledikten sonra açılıyor.ben bilgisayarı formatlamak istemiyorum.formatlamadan nasıl kurtarırım?

• image alabilirsin yada xp takıp onara bilirsin yada güvenli modda açıp yedek alabilirsin
  • Formatlamadan XP yama yapabilirsin...
  • bunları nasıl yapçamı bilsem bide
  • BAK SÖLİM ÖNCE ŞUNU DENE PC BAŞLARKEN F8 TUŞUNA BAS GÜVENLİ MODDA AÇ OLURMU EĞER AÇARSA YEDEKLERİN KURTULMUŞ DEMEKTİR OK
  • quote:

Orjinalden alıntı: delikatil

bunları nasıl yapçamı bilsem bide

XP CD sini alıp format atar gibi devam edeceksin.Taki seceneklerden yeni bir XP kurma yerine ONAR şıkkını secerek yapabilirsin...
  • onar şıkkını seçiyorum fakat bana bişeler yazmamı söylüyor.komut girmemi.oraları bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BVAK ORDA DEİL TAMAM MI XP KURMAYA DEVAM ONARMAYI BAŞTA DEİL SONDA SEÇECEN NORMAL KUR ŞARTLARI KABUL ET BEKLE OK EĞER KARŞINA BİR SEÇENEK GELİRSE BU İŞLEMDEN SONRA C:/ VS.VS. GİBİ ONARIR AMA 3 TANE SEÇENEK GELİRSE OLMAZ DEMEKTİR DEDİĞİM GİBİ ORAYI GEÇCEN AMA ÖNCE SEN GÜVENLİ MODDA AÇMAYI DENESENE YA
  • güvenli modda açınca napıcam önce onu dene diosun da? dediğini anladım
  • nasıl napcan normal açıcak herşey önünde yedeklerini almıycan mı sen burdan alcan sonrada temiz bi format atıcan hepsi bu bu kadar zor mu senin için bizde çare tükenmez kardeş
  • ya tamamda benim asıl büyük sorunum o zaten.diyelimki e yerel diskine format attım.pc sorun vermişti bu sefer gene yerel disk e yi formatladım sistem orda kurulu yani.ama win 2000 sistemindeki gibi beyaz çizgi çıkıyor bekletiyor dolmasını.o dolma işlemide uzun sürüyordu.ben böle olunca f yerel diskine kurdum sistemi.sorun çözülmüştü.bir ara gene format gerekince yerel disk f ye format attım gene aynı sorun baş gösterdi.

yani bu sorun nasıl çözülür.zaten pc ye kapat diyince kapanmıyor.powerdan kapıyorum
  • sende xp kurulu deilmi hm xp kurmayı denesen pc eskimi senin ama dedigibi 2000 kulalnıosan xp onarman fayda etmiycektir soruna gelince hala öle sorun veriosa xp kur o da olmazsa artık diskinde sorun vardır
  • kardeş zaten xp var iyi oku.2000 varmış gibi beyaz çizgi çıkıyor bekliyor yada çıkmadan bekliyor kafayı yiyecem.sorunlar çözülmedi gitti
  • aga sen gel msnden konuşalım böle olmuycak bu ekle ok thecranberries_clu@hotmail.com
  • ekledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.