Öncelikle herkese teşekkür ederim destekleri için sistemin son parçalarınıda dün alarak tamamladım
Anakart gigabyte 990fxa ud3 rev4 İşlemci amd 8320 Ram gskill 4x2 gb 1866 mhx Ekran kartı asus r9 280x top İşlemci soğutucu cm 212 evo Hdd 1tb wd caviar blue Ssd corsair ls 120gb Kasa xigmatek asgard 382 black edition Güç kaynağı kasayla birlikte gelen 600w
Ve bununla birlikte 27" philips monitor, 2 adet kasa için fan ve dvd writer aldım :) sistemin son hali budur işlemci ekran kartı ve hdd için ödeme yaptım fakat hafta içi montajı yapılcak vatandan aldım bu üç parça için değişiklik önerisi olan olursa göz önüne alabilirim. Teşekkür ederim sistem hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum
Çok güzel, hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: H4PPY
Çok güzel, hayırlı olsun.
Fıstık gibi olmuş, performans sonuçlarını yazabilirmisiniz?
Teşekkür ederim ekran kartı vatana hafta içi ulaşıcağı için teslim almadım işlemci ve hdd ile birlikte montaj yapılıcak bi değişiklik olmazsa tabiki testleri paylaşırım :)
Yorumları bekliyorum arkadaşlar özellikle değiştirme şansım olan işlemci , ekran kartı ve hdd hakkında :)
AnilUnal
kullanıcısına yanıt
asus r9 280x top ların bazı serileri sorunlu umarım size denk gelmez hayırlı olsun güzel sistem olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: DoubloN
asus r9 280x top ların bazı serileri sorunlu umarım size denk gelmez hayırlı olsun güzel sistem olmuş
Sapphire 280x toxic olan 3 fanlı versiyonuyla takas düşünebilirim fiyatları çok yakın umarım öyle bi sorun olmaz daha teslim almadığım için değiştirme şansım var
AnilUnal
kullanıcısına yanıt
dediğim gibi bazılarında sıkıntı olabiliyo ama bu illaki sizdede olucak anlamına gelmez sistemi orda toplatın test etsinler sonra siz evdede test eder bakarsınız sorun olursa zaten iade alırlar farklı bi model alırsınız
hayırlı olsun hocam
quote:
Orijinalden alıntı: DoubloN
dediğim gibi bazılarında sıkıntı olabiliyo ama bu illaki sizdede olucak anlamına gelmez sistemi orda toplatın test etsinler sonra siz evdede test eder bakarsınız sorun olursa zaten iade alırlar farklı bi model alırsınız
Vallahi bi kaç yerde daha okudum sorunu yarın direk değiştirsem mi :)
quote:
Orijinalden alıntı: PCMORS
hayırlı olsun hocam
Çok teşekkürler daha iyileri size inşallah :)
Hocam hayırlı olsun, fakat o PSU o sistemi kaldırabilecek mi? 80+ bir PSU almanızı önerirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: zigoro
Hocam hayırlı olsun, fakat o PSU o sistemi kaldırabilecek mi? 80+ bir PSU almanızı önerirdim.
kasa olarak corsair carbide 300r 600w al derim. Gerisi güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-403204792
kasa olarak corsair carbide 300r 600w al derim. Gerisi güzel