Şimdi Ara

Sistemi sonunda tamamladım yorumlarınızı alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese teşekkür ederim destekleri için sistemin son parçalarınıda dün alarak tamamladım

Anakart gigabyte 990fxa ud3 rev4
    İşlemci amd 8320
    Ram gskill 4x2 gb 1866 mhx
    Ekran kartı asus r9 280x top
    İşlemci soğutucu cm 212 evo
    Hdd 1tb wd caviar blue
    Ssd corsair ls 120gb
    Kasa xigmatek asgard 382 black edition
    Güç kaynağı kasayla birlikte gelen 600w

Ve bununla birlikte 27" philips monitor, 2 adet kasa için fan ve dvd writer aldım :) sistemin son hali budur işlemci ekran kartı ve hdd için ödeme yaptım fakat hafta içi montajı yapılcak vatandan aldım bu üç parça için değişiklik önerisi olan olursa göz önüne alabilirim. Teşekkür ederim sistem hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

• Çok güzel, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

Çok güzel, hayırlı olsun.
    Fıstık gibi olmuş, performans sonuçlarını yazabilirmisiniz?
  • Teşekkür ederim ekran kartı vatana hafta içi ulaşıcağı için teslim almadım işlemci ve hdd ile birlikte montaj yapılıcak bi değişiklik olmazsa tabiki testleri paylaşırım :)
  • Yorumları bekliyorum arkadaşlar özellikle değiştirme şansım olan işlemci , ekran kartı ve hdd hakkında :)
  • AnilUnal kullanıcısına yanıt
    asus r9 280x top ların bazı serileri sorunlu umarım size denk gelmez hayırlı olsun güzel sistem olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubloN

asus r9 280x top ların bazı serileri sorunlu umarım size denk gelmez hayırlı olsun güzel sistem olmuş

Sapphire 280x toxic olan 3 fanlı versiyonuyla takas düşünebilirim fiyatları çok yakın umarım öyle bi sorun olmaz daha teslim almadığım için değiştirme şansım var
  • AnilUnal kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi bazılarında sıkıntı olabiliyo ama bu illaki sizdede olucak anlamına gelmez sistemi orda toplatın test etsinler sonra siz evdede test eder bakarsınız sorun olursa zaten iade alırlar farklı bi model alırsınız
  • hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubloN

dediğim gibi bazılarında sıkıntı olabiliyo ama bu illaki sizdede olucak anlamına gelmez sistemi orda toplatın test etsinler sonra siz evdede test eder bakarsınız sorun olursa zaten iade alırlar farklı bi model alırsınız

Vallahi bi kaç yerde daha okudum sorunu yarın direk değiştirsem mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

hayırlı olsun hocam

Çok teşekkürler daha iyileri size inşallah :)
  • Hocam hayırlı olsun, fakat o PSU o sistemi kaldırabilecek mi? 80+ bir PSU almanızı önerirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigoro

Hocam hayırlı olsun, fakat o PSU o sistemi kaldırabilecek mi? 80+ bir PSU almanızı önerirdim.
    kasa olarak corsair carbide 300r 600w al derim. Gerisi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-403204792

Alıntıları Göster
    27" dandik monitör alacağına 23 güzel al

AOC
    23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    560 TL
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_75918920/mpage_1/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: zigoro

Hocam hayırlı olsun, fakat o PSU o sistemi kaldırabilecek mi? 80+ bir PSU almanızı önerirdim.

Evet aklımda ki değiştirmeyi düşündüğüm ilk parça kasa ve psu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

Evet güzel bi kasa önerinizde belki bi süre kullandıktan sonra değiştirebilirim önerdiğiniz tarz bişeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

AOC
    560 TL
    incelemesi

Valla çok dandik olduğunu sanmıyorum philips 27 273e3lhsb/00 kullananlar çok övüyor forumda başlığını bulabilirsiniz 1 ms gibi bi özellikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

AOC
    560 TL
    incelemesi

Valla çok dandik olduğunu sanmıyorum philips 27 273e3lhsb/00 kullananlar çok övüyor forumda başlığını bulabilirsiniz 1 ms gibi bi özellikte

Alıntıları Göster
    Ssd corsair ls 120gb tercihini değiştirmelisin. corsair gs, samsung 840 evo,kingston hyperx 3k bu modellere yönelmeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: acbold

Ssd corsair ls 120gb tercihini değiştirmelisin. corsair gs, samsung 840 evo,kingston hyperx 3k bu modellere yönelmeni öneririm.

Kampanyada olduğu için almıştım belki daha sonra samsung bitane alarak dediğinizi yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

quote:

Orijinalden alıntı: acbold

Kampanyada olduğu için almıştım belki daha sonra samsung bitane alarak dediğinizi yapabilirim

Alıntıları Göster
    http://www.teknofiyat.com/?search=2560+1440

27" 2560*1440 çözünürlüklü olmalı
    yoksa 24" alabilirdin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.