Şimdi Ara

Sistemi sonunda topladim acaba eksik biseyim var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi topladim inventustan. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yalniz ucretsiz montaj ve test istiyorum dedim ama isletim sistemi istemiyorum dedim. Isletim sistemi olmadan nasil test yapicaklar?

Bir de bu sistemle direkt olarak wireless'a baglanabilir miyim yoksa kablosuz adaptoru, ethernet karti gibi aksesuarlara ihtiyacim olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İ5 4460
    Msi z97 g43
    msi gtx 970
    Kingston Savage 4 gb 2 tane
    cooler Master rc k380
    Seagate 1 tb

Çok daha performanslı olur.

• hocam amd alıcam, intele bulaşmayacağım, sadece şeyi merak ediyorum, bu sistemde wireless'a bağlanabilmek için ek bi aparat gerekli mi yoksa kablosuz adaptörler ethernet kartları vs. bu yeni sistemlerde gereksiz mi?
  • o bütçeyle fx-6300 alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testerenecmi -- 29 Aralık 2014; 16:53:08 >

• acaba bu pc'den direkt kablosuza bağlanabilir miyim yoksa bi aparat mı lazım
  • brad_pittch B kullanıcısına yanıt
    Direkt wireless'a bağlanamazsın.Adaptör vs. almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brad_pittch

hocam amd alıcam, intele bulaşmayacağım, sadece şeyi merak ediyorum, bu sistemde wireless'a bağlanabilmek için ek bi aparat gerekli mi yoksa kablosuz adaptörler ethernet kartları vs. bu yeni sistemlerde gereksiz mi?

Dostum yanlış anlaşılmasın hiçbir markanın yada firmanın fanatiği değilim fakat şunu anlayamıyorum , tercih edilmeyen marka veya firma neden sadece seçilmemiş olmuyorda hastalıkmış gibi "bulaşılmamış" oluyor ? İnteli seçmedim,tercih etmedim veya Amd yi seçmedim-tercih etmedim demek daha düzgün,üsluplu olmazmı benmi yanlış veya detaylı düşünüyorum yada saçmalıyorum ?

Hak veren arkadaşlar varmı ?

Sistemin hayırlı olsun kardeşim neyi,neleri tercih ettiysen canını sıkmadan uzun yıllar kullanırsın inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fx 6300 ü boşver g3258 al aradaki farkı ekran kartına yatır g3258>5960x
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

quote:

hocam amd alıcam, intele bulaşmayacağım, sadece şeyi merak ediyorum, bu sistemde wireless'a bağlanabilmek için ek bi aparat gerekli mi yoksa kablosuz adaptörler ethernet kartları vs. bu yeni sistemlerde gereksiz mi?

Dostum yanlış anlaşılmasın hiçbir markanın yada firmanın fanatiği değilim fakat şunu anlayamıyorum , tercih edilmeyen marka veya firma neden sadece seçilmemiş olmuyorda hastalıkmış gibi "bulaşılmamış" oluyor ? İnteli seçmedim,tercih etmedim veya Amd yi seçmedim-tercih etmedim demek daha düzgün,üsluplu olmazmı benmi yanlış veya detaylı düşünüyorum yada saçmalıyorum ?

Hak veren arkadaşlar varmı ?

Sistemin hayırlı olsun kardeşim neyi,neleri tercih ettiysen canını sıkmadan uzun yıllar kullanırsın inşallah

hayır gına geldi araştırmaktan şimdi intele "bulaşsam" onun anakartı değişicek şusu olcak busu olcak ondan bulaşmıyorum yoksa markaya özgü bi durumum yok :D

• Parana yazık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • brad_pittch B kullanıcısına yanıt

paranı sokağa atma sakın.

MSI
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    271 TL

INTEL
    Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    582 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    264 TL

WD
    3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    160 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
    346 TL

Sapphire
    R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı
    990 TL

Toplam : 2590 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Aralık 2014; 3:09:29 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Adam 2590 tl ye r9 290 tri x sigdirmis, suanki en iyi sistemi yazmis, "-" veriyosunuz.

• Ama ssd koymamis. Ben pek oyun oynamiyorum o yuzden. Herseyin f/p ortalamasini aldm hdd koymadim direk ssd koydm.

• quote:

Ama ssd koymamis. Ben pek oyun oynamiyorum o yuzden. Herseyin f/p ortalamasini aldm hdd koymadim direk ssd koydm.

HDD ' yi çıkarıp biraz daha fazla verip SSD alınır gene, AMD ekran kartları çabuk eskir almışken güzelini almak gerekir. Zamanında en iyi olan 7970 bile çok hızlı düşüşler yaşamıştı bunlar hep tekerrür ediyor genede istemiyorum dersen 280X ' e düşürebilirsin para tam uyar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.