Şimdi Ara

Sistemim aşırı ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iki gün önce sappire hd 4890 ekran kartı aldım işlemcim amd 5200+ anakart asus m2n68 -am se2 ve 3 gb 667 mhz ram var iki gündür kasa boşta iken 62-64 derecede çalışıyor yükte 70 derece oluyor sorun nedir acaba.. işlemcim 2,7 ghz varsayılan değerinde çalışıyor oc siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mujdat42 -- 4 Kasım 2011; 13:54:18 >

• barız olur zaten ıslemcı karta yetemedıgı ıcın ful yukte calısıp ısınıyor
  • bu ısınma karttan mı kaynaklanıyor yani diğer bir şey kartın o kadar ısınması normal mi
  • O ekran çok ısınır, fakat boşta 62-64 olması biraz ilginç Macunu eskimiş olabilir mi diye düşünüyorum, ya da kasada sirkülasyon nasıl? İşlemci ısısı kaç derecelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

O ekran çok ısınır, fakat boşta 62-64 olması biraz ilginç Macunu eskimiş olabilir mi diye düşünüyorum, ya da kasada sirkülasyon nasıl? İşlemci ısısı kaç derecelerde.

Hocam yanlış anlama oldu sanırım ekran kartı boşta 51-52 derece işlemci yükte 70 lere cıkıyor..
  • benim kuzenim de athlon x2 4000 ile gtx 260 kullanıyordu, hiç bir sıkıntı olmuyordu (hem de 350w güç kaynağıyla ama ekran kartı sürücüsünü kurmamıştı.) arkadaşın dediği gibi termal macunu ve fanları kontrol etsen iyi olur, bir toz temizliği yap.
  • kart temiz hocam psu da 450 w bir psu ısınma normalmidir onu anlamadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mujdat42

quote:

O ekran çok ısınır, fakat boşta 62-64 olması biraz ilginç Macunu eskimiş olabilir mi diye düşünüyorum, ya da kasada sirkülasyon nasıl? İşlemci ısısı kaç derecelerde.

Hocam yanlış anlama oldu sanırım ekran kartı boşta 51-52 derece işlemci yükte 70 lere cıkıyor..

Yükte normal merak etmeyin, boşta biraz sıcak sadece. Onu da dert etmeyin, 90'a kadar yolu var.
  • Termal Macunu Kontrol Edebilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mujdat42

quote:

Yükte normal merak etmeyin, boşta biraz sıcak sadece. Onu da dert etmeyin, 90'a kadar yolu var.

Hocam pc nin kapağını açıp yanyatırın...70 derece bir işlemci için yüksek...ama ekran kartı için çok normal değerler

• Bence karışmış.
    Eğer HD4890 boşta 51, yüke 70 derece ise normal.
    İşlemci için ise bu değerler, yüksek.
  • arkadaşlar şuan itibariyle bir adet online oyun pencere modunda açık ve ısı değerleri saat 23.00

Sistemim aşırı ısınıyor
  • merhaba arkadaşlar dün gece bir test yapayım dedim ekran kartını yeni aldım ya crysis 2 yi yükledim ayarlar full 2 dk geçti geçmedi cattt diye bir ses ve psu uçtu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.