Şimdi Ara

Sistemim cod mw3 kaldırır mı??Acil!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steamden cod mw3 almayı düşünüyorum pcm kaldırır mı sizede sormak istedim. Laptopum daha önce payday 2 yi very lowda 25 fps, war thunderı lowda 35 fps
    warface mediumda 40 fps aldı cod mw3 kaç fps alır?
    4gb ram
    1gb ekran kartı intel hd graphichs family
    intel celeron işlemci 1.80ghz
    win8.1 64 bit

• Dostum eğer çalışırsa buraya yaz sistemimiz nerdeyse aynı da.

Hocam ben call of duty 4 modern warfareyi denedim. Bugün bilgisayarı maximum performans moduna aldım. Game bossteri çalıştırdım (biraz faydası oluyordu) arka plandaki idm falan filan kapattım 20-25 bazende 30 ve üzeri fpsler gördüm ki bu oyun kaç yıllık bir de. Bu oyunun geliştirilmiş hali olan modern warfare 3 çok zor oynanır bu sistemlerle. Benim işlemcim biraz daha düşük sen birkaç fps daha iyi alırsın ama mw3 zor biraz. Denediğin oyunlar varsa bildirir misin özellikler fps türündeki oyunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişsizadam -- 14 Mayıs 2015; 22:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişsizadam D kullanıcısına yanıt
    Tamam söylerim. steamden cs go ve skyrim alcam birkaç haftaya onlarıda yazarım. Denediğim oyunlar warface med rahattı war thunder lowda rahattı payday 2 very lowda 25 fps aldı
  • Hocam ben de sizi bilgilendireyim biraz. Crysis oyununu çok rahat oynatıyor arada bir fps düşüyor ama güzel oynanış. Haziranın ikinci haftası crysis 2'yi söylerim o zaman alacağım.

Fallout 3 oynamıştım çok rahattı oynanış sorunsuz kesinlikle tavsiye ederim gorebileceginiz en iyi fpslerden.

Ayrıca bugün öğrendiğim birşey var hocam cod 4 mw nin sistem gereksinimleri mw2 ve mw3 den daha yüksekmiş yani cod4 ü kasan bir pc diğerlerini rahat oynatırmış. Özellikle mw2 serinin en hafif oyunuymuş. Fakat laptopta oynarken cod4 bazen o kadar düşüyor ki fps 7-8 arası oluyor kimi zaman ise 25 e çıkıyor. Biraz karışık bu fps sayısı.

Ve arkadaşımdan Fifa 15i almıştım denemek için hata veriyor kesinlikle oyun açılmıyor bile sakın alayım demeyin intel ekran kart desteklenmiyor.

Pes serisi rahat oynanıyor.

Battlefield 3 ise oynanacak gibi değil 6-7 fps arası.

Ama benim en çok merak ettiğim gta v. Acaba çalıştırır mı?

Sizin de fps oyun tavsiyelerinize açığım

• dişsizadam D kullanıcısına yanıt
    bf3 kaldırsa çoktan alıcaktım hocam :) gta v açmaz bile. warface öneriyorum sana müthiş fps oyunu geliştikçe daha güzelleşiyo. ama oyun ücretsiz oyun içi para istiyor fazla o yüzden silmiştim cs go alıcam onun yerine cs goyuda deneyebilirsin çalıştırır hafif bir oyun
  • Tamam hocam tavsiyerinizi goz onunde bulundururum. Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs go mediumla high arası çok rahat oynuyorum. Tesv skyrim full very lowda 25 30 fps alıyor ama bıktırcak şeklde kasmıyor. Onun harici chilvary mediavel warfare mediumda oynuyorum Makine ısınınca lowa alıyorum kafam rahat oluyor onuda rahat oynuyorum. Hocam ben bulamadım o kadar araştırdım sen bliyosan söylersin bu hd graphics family diyor ama bunun numarası ney mesela hd graphics 2000 hd graphics 3000 bunun gibi beni bu konuda haberdar edersen çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eds3 -- 25 Temmuz 2015; 21:30:35 >
  • şöyle bir şey var oyunları açarsın ama rahat oynar mısın o şüpheli ama mw3 açılsa bile 20fps den fazlasını bekleme bunu bil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.