Sistem bilgilerim Ekran kartım: Gigabyte RTX 2060 D6 6G GV-N2060D6-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB İşlemcim: AMD Ryzen 7 3800X 8-Core Processor 3.90 GHz Ram:8+8 16 Ana kart: Msi B450 A pro max önceden oyunlarda güzel performans alırken şu anda fazla bir düşüş oldu özellikle Gta 5 gibi sistem isteyen oyunlarda fazlasıyla kasmalar yaşıyorum |
Sistemim eskisi gibi performans veremiyor
-
-
Sıcaklık değerlerine bak, yüksek ise pc toz vs. den fazla ısınıyor olabilir. İyi bir temizlik hatta elinde yatkınsa termal macunları yeniler. Tabi olay yazılımsal olmadığına eminsen.
-
Değerler şu şekil Gta 5'te
-
İşlemci ısısını biliyor muyuz?
-
yok bilmiyorum nasıl bakabilirim.
-
Buyurunuz, şuradan bilgi alabilirsiniz:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaat -- 12 Nisan 2024; 12:58:34 > -
Bilgisayarınıza format atmayı deneyebilirsiniz. Bilgisayarlar uzun kullanımdan sonra yavaşlıyor.
-
format atmama rağmen bir fark yok halen kasmalar mevcut
-
Dediğiniz programı kurup performans görüntülerini paylaşacağım
-
masaüstünde sıcaklık değerlerim bu şekil:
oyundayken bu şekil:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atef -- 13 Nisan 2024; 1:38:42 >
-
İşlemci hızlarınız sorun yaratacak seviyede değil.
Sürücü güncel mi şu programla bir kontrol edin lütfen:
bilgisayarınızı hızlandırınEn iyi sürücü güncelleme programı Driver Easyhttps://bilgisayarinihizlandir.com.tr/en-iyi-surucu-guncelleme-programi/ -
indiriyorum hocam yine size haber vereceğim.
-
hocam sadece ses driverlarım güncel değil sanırsam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X