Şimdi Ara

Sistemim Hangi Total War oyununu kaldırır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İntel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz (2 CPUs)

Ram 1 GB

Ekran Kartı:

Ad: Radeon X300/X550/X1050 Series
    Yonga Türü: ATI Raedon Graphics Processor (0x5B63)
    Yaklaşık Top. Bellek: 512 MB

Belki fala ayrıntı yazmış olabilirim hangisinin önemli olduğunu tam bilmiyorum

Bi de Ekran Kartını uzun süredir güncellemeyorum ve oyun için hangi güncelleme olduğu farkediyosa hangisini indiriyim ve sistemi Windows 7 yapmam çok farkeder mi

Cümleler biraz düşük olabilir kusura bakmayın :D

• Ben sistemden fazla anlamam ama shogun total war ile medieval total war'u kaldırır sanıyorum. Roma da olabilir. MTW 2 olur mu bilmem.
  • MTW 2'yi düşük grafikte hafif takılmayla oynarsın diye düşünüyorum.
  • MTW2 kale savaşlarında açmaz. Rome oyna bence...
  • Son çıkan tw serisini kaldırmaz
    total war empire en son kurdugun pc nin özellikleri intel d işlemci 1 gb ram ati radeon 1650 savasları açaması uzun suruyor ve kasıyor grafikleri minimuma indirgenmesi durumunda rahatlıyor pc. oyuna girmesi cıkmasında sorun yok
  • XP YAP OYUN OYNAMANDA BİL. KASMAZ......HEM BÖYLEÇE DAHA ÇOK VE DAHA İYİ OYUNLARLI OYNAYA BİLİRSİN.
  • 1 GB daha ram alırsan sistem baya rahatlar.MTW 2'yi orta-düşük ayarlarda rahat oynarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M2:TW'yi en düşükte oynarsın belki
    S:TW, M:TW ve R:TW'yi rahat kaldırır..
    E:TW ile N:TW'yi açmaz..
  • torrentlerde denk geliyorum bende edinmek istiyorum acaba i5 işlemci ile 5670 ekran kartı kaldırır mı ? Red Alert 3 te takılma oluyordu :( bu sistemle
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

torrentlerde denk geliyorum bende edinmek istiyorum acaba i5 işlemci ile 5670 ekran kartı kaldırır mı ? Red Alert 3 te takılma oluyordu :( bu sistemle

Ben red alert 3 ü hd 2600 la oynamıştım, hiç takılma olmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

torrentlerde denk geliyorum bende edinmek istiyorum acaba i5 işlemci ile 5670 ekran kartı kaldırır mı ? Red Alert 3 te takılma oluyordu :( bu sistemle

ETW ve NTW en yüksek ayrıntıda olmaz (anca çok düşük çözünürlükte olur) ama gene de iyi görsellikte oynanır.
    M2TW ve öncesi full'de rahat oynanır. 5670 güçsüz bir kart değil. i5 zaten ETW'yi de uçurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Eylül 2010; 1:40:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.