Şimdi Ara

Sistemim için ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i7 3770k cpu + z77mxd3h mb + 700w 80+ bronze psu + corsair dual kit 8gb ram + corsair ssd sistem için ekran kartı almak istiyorum.

Rx 560 4 gb aldım ama güç girişi olmayan model geldi yanlışlıkla ve taktıktan sonra açılış ekranında yeşil renk görüntü verdi. Farklı slot ile deneyip aynı şey olunca iade etmek üzere kargoya verdim.

Sistem eski biliyorum ama doların hali ve i7 yeni nesiller ile beni çok fazla etkilemeyecek şekilde farklar olduğundan upgrade düşünüyorum şimdilik.

Anakart gigabyte ve pciex16 3.0 destekliyor. Gtx 960 taktım denemek için sorunsuz çalıştı. (Slot kontrolü için.)

Sapphire rx 560 4 gb pulse oc modelini aynı veya benzer anakart ile kullanan var mı? 460 kullanan da olabilir.

Bütçem 600-700 lira arası. Sistem ile uyumlu sorunsuz çalışacak ekran kartı önerileriniz bekliyorum. Cevap veren ve vermeyen tüm üyelere şimdiden teşekkür ederim.

Belki gelen kart arızalıdır bilemiyorum. Belki harici güç girişi olmadığı için anakart üzerinden gelen voltaj yetersizdir bilemiyorum.

Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tmm model ve fiyat uyuyor ama asıl istediğim benzer sistem kullanaların fikir ve tecrübeleri.

Cevabınız için teşekkür ederim.

• bozalic B kullanıcısına yanıt
    GTX 1050 veya GTX 1050 Ti gayet yeterli gelir. Hele RX 460'la karşılaştırınca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Dx 12 konusunda kararsız kalıyorum. Rx 560 seçmemin ilk sebebi dx12 performansıydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.