Şimdi Ara

Sistemim iyi fakat işlemci :/ YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta bir sistem topladim fakat elimde işlemci oldugu icin onu satin almadim. 80 tl lik dandik bir işlemci imis sonradan ögrendim. sistemimi assagiya yaziyorum.
    ANA KART : G41M Combo
    RAM : 4 GB
    EKRAN KARTI: Nvidia GTX 660
    İŞLEMCİ: 2 Duo cpu E4600

Arkadaşlar ekran kartım cok iyi olmasina ragmen oyunalr kasiyor cpu %100 e cıkıyor. bana 150 200 TL Lik bir işlemci bulursaniz cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdietmountainDew -- 4 Mart 2014; 17:07:43 >

• 2.el Quad Core (4 çekirdek) işlemci alırsan rahatlarsın, Q8400-9400 gibi işlemcilere bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

2.el Quad Core (4 çekirdek) işlemci alırsan rahatlarsın, Q8400-9400 gibi işlemcilere bakabilirsin.

+1 hocamın dediklerinden alabilirsin ayrıca o işlemciye overclock yapıp 3ghz üstüne çıkarsın darboğaz sorunu birazda olsa kalkar ortadan
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim bakayım bi
  • xdietmountainDew kullanıcısına yanıt
    150 tllik işlemci ile bu ekran kartını besleyemessiniz.anakartı degiştirmek istemiyorsanız q9400,q9300 vs q9550 felan almalısnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

150 tllik işlemci ile bu ekran kartını besleyemessiniz.anakartı degiştirmek istemiyorsanız q9400,q9300 vs q9550 felan almalısnız.

zaten ana kartı yeni aldim sistemle birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

2.el Quad Core (4 çekirdek) işlemci alırsan rahatlarsın, Q8400-9400 gibi işlemcilere bakabilirsin.

+1 hocamın dediklerinden alabilirsin ayrıca o işlemciye overclock yapıp 3ghz üstüne çıkarsın darboğaz sorunu birazda olsa kalkar ortadan

dostum overclock yaparsam yanma gibi bi ihtimali varmi? yada kendim yapabilirmiyim ayrıyetten birde bilgisayarciya para bayilmak istemiyorum azıcık maaşımdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdietmountainDew

quote:

quote:

dostum overclock yaparsam yanma gibi bi ihtimali varmi? yada kendim yapabilirmiyim ayrıyetten birde bilgisayarciya para bayilmak istemiyorum azıcık maaşımdan.

Abartmadıkca sorun olmaz :) tabi tam o işlemciyle beslemek çok uzak ihtimal... ama en azından biraz yükünü alır :) kendin yapabilirsin forumda detaylı konular mevcut incelemelisin :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xdietmountainDew

quote:

quote:

Abartmadıkca sorun olmaz :) tabi tam o işlemciyle beslemek çok uzak ihtimal... ama en azından biraz yükünü alır :) kendin yapabilirsin forumda detaylı konular mevcut incelemelisin :)

sağol kardeşim yardımın için:)

• xdietmountainDew kullanıcısına yanıt
    ozaman quad core alın
  • Ucuz bir 2 el quad core bulun arkaşın dediği gibi bende e4500 den q6600 geçtim yeni memnunum şuan hemde 2 el bölümünden 100 liraya aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun arkadaşlar yardımlarınız için alıcam bir tane ondan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.