Şimdi Ara

sistemim PCI-E eye geçermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar agp sistemli bilgisayarım var oyunlarda ekran renkler çok kötü olmaya başladı.şöle bir sürü para verip agp kartı bedavadan almak istemiyorum.agpden kurtulmak istiyorum.bana yardımcı olurmunuz.anakartımla ekran kartını PCI -e yapabilirmiyim.sistemim buna izin verirmi ne dersiniz ?marka model fiyat önerirmisiniz.
    BilgiAlanı Değer
    CPU Türü Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
    BilgiAlanı Değer
    Anakart Adı ASRock P4V88 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)

BilgiAlanı Değer
    Anakart Çipseti VIA Apollo PT880

BilgiAlanı Değer
    Sistem Belleği 512 MB
    BilgiAlanı Değer
    BIOS Türü AMI (10/28/04)
    BilgiAlanı Değer
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB)
    BilgiAlanı Değer
    3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce FX 5200

• Ramide değiştirmen gerek yada ASUS P5GPLX I915PL S775 DDR (hem pci-e slot ddr yuva) modelini alman gerek ki ben bu anakrtı önermem almışken 965i çipsetli almalısın.Anakartını ve Rami elden çıkarabilirsen ucuza mal olur sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 3 Mart 2007; 22:01:33 >
  • bana marka model link vesaire verirmisin ben anlamam okadar donanımdan.işlemcim e uyan ram anakart ve ekran kartı oyunları kasmayacak şekilde bişi nekadara mal olur.bendeki anakart ekrankartı remler ne eder?
  • Aslında ekran kartı değişikliği +rame takviye ile 1-1.5 sene idare edersin.Al bitane Palit 7600GS yada 7600GT AGP + 512mb ram yola devam .Sonra sistemi komple yenilersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 3 Mart 2007; 23:45:29 >
  • ben anlamam ya pcden.anlattığım modellerin linklerini yazarmısın.hangilerini almam gerekiyosa bakayım alayım
  • Palit 7600Gs araştırdım ama stoklarda yok hiç bi firmanın bitek indirimli.com'da var.Palit 7600gt hiç yok..Xfx'in var 330ylt çok pahalı.Ram almak istiyosan şu an kullandğn ramle aynı alman ii olur kullandğn rami yaz yardımcı olalım

Palit 7600GS AGP

http://www.indirimli.com/index.php?go=10,3&id=6174
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.