Şimdi Ara

Sistemim uygun mu değişmesi gereken neler var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2028963/1a278779-3cf1-4713-aa29-b72fc310b8ed.PNG

Black Friday günü hepsiburada.comdan topladığım kasadır fikirlerinizi alabilir miyim iyi kötü bu olur bu olmaz bu uyumlu bu uyumsuz gibi?
    Şimdiden Teşekkürler. Sistemim uygun mu değişmesi gereken neler var?

• Uyumsuzluk yok. Ancak başta ekran kartı o sisteme yakışmamış. Tabi kullanım amacını bilmiyorum ama en azından güncel kartlardan gtx1050 ti alsaydın bence. Kasa fiyat olarak iyiymiş ama yine de 380-400 lira civarlarına kasa + psu ayrı ayrı alınabilirdi. Gözüme çarpan diğer şey ise ssd olmaması. Hiç yoktan işletim sistemini kurmak için 120 gblık bir ssd olmalıydı diye düşünüyorum.
  • Geçmiş olsun o işlemciye çöp ekran kartı takmışşınız ilerde ekran kartı takviyesi yapmanız gerekiyor. Kasa ise 750W yerine güzel bir kasa + sağlam bir 600 W PSU daha güzel olabilirdi. Ayrıca i7 6700 e Hdd yerine SSD yakışırdı :) Hayırlı olsun.
  • Poison Well kullanıcısına yanıt
    8 saniye arayla aynı şeyleri yazmışız hocam :)
  • Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürler. Tamamen oyun oynamak için kullanıcam ekran kartını bilerek bu fiyata 5-6 ay idare etsin diye aldım aklımda gtx 1070 yada gtx 980 ti var. Kasa içinde 750W powerr supply olduğu için aldım. Yerine daha uygun bi kasa bulamadım 750W'lık. Gerçeği söylemek gerekirse kasada ki Watt değerinin nasıl hesaplandığını bilmediğimden biraz yüksek watt olanını aldım (cahillik diyebiliriz.)
  • Hocam bu sisteme en iyi 1060 ya da 480 gider 1080p için ideal. 450w +80 psu alirsan daha masrafsız olur. Yeni nesil sistem için uygun.

Ram ı de 2x8gb yapin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 30 Kasım 2016; 13:32:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteme bir de ssd ekledim şuan kingston hyperx fury 120 gb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    SİSTEMİMDE EKSİK OLAN NE?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim hayırlı olsun, nice senelerde kullanıp Fifa da beni yenebilmen dileği ile :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.