Şimdi Ara

Sistemim uyumlu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Ryzen 3 R3 1300X Soket AM4 3.5GHz 8MB Önbellek 65W 4 Çekirdek İşlemci
    MSI B350M PRO-VD PLUS AMD Çipset Soket AM4 DDR4 3200MHz(OC) VGA DVI Anakart
    MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı
    G.SKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı DDR4 3000Mhz CL15 Single Kit Ram-F4-3000C15S-8GVRB
    WD 3.5" 1TB Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64MB Harddisk
    Corsair Force 120GB LE200 Serisi SATA 3.0 SSD (Okuma 550MB / Yazma 500MB)
    CM MasterBox Lite 5 500W 80 Plus USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa

bu seçimlerim doğru mu ? bütçem tam olarak bu civarlarda elime para geçince 1 adet daha 8gb ram eklemek gibi planım var.

• İşlemciyi ryzen 3 1200 seçin aralarında hız farkı var sadece oc ile çözülür.
    1050Ti ucuz olanından alın gaming x bişey kazandırmaz ısınmıyor kendim kullandım biliyorum.
    Hard diski seagate barracuda 1 TB olanından alın bence
    Kasa zevk işi ama biraz daha kısabilirsin.
    Bunlardan kalan parayla 2x8 ram al tam performans alırsın
    Screen shotta ssd yanlış olmuş. Standart bir 120 gb ssd alın geçin. Kasa size kalmış aerocool v2x alınabilir 600w olanından

Sistemim uyumlu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline1892 -- 18 Kasım 2017; 21:17:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe ne kadar?
  • skyline1892 kullanıcısına yanıt
    Az önce size bir uyarıda bulunmuştum, insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Koyduğunuz kasa 3500TL'lik bir bütçe için gereksiz, PSU zaten vasat. 1050Ti 4GT OC alınmalı, AERO ITX küçük ve tek fanlı olduğundan ısınıyor. Koyduğunuz SSD ise aşırı pahalı ve gereksiz, arkadaş oyun/günlük kullanım yapıyor. Render/Video stoğu değil.
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Siteden dolayı ssdleri yanlış seçmişim cevabını verdim. Sakin olunn

• Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Bütçem en fazla 3500 tl. Ayrıca şunu da sormak istiyorum burda belirttiğimiz parçaların haricinde kablo ses kartı falan filan almam gerekiyor mu yoksa kablosu falan dahilinde mi geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyline1892

İşlemciyi ryzen 3 1200 seçin aralarında hız farkı var sadece oc ile çözülür.
    1050Ti ucuz olanından alın gaming x bişey kazandırmaz ısınmıyor kendim kullandım biliyorum.
    Hard diski seagate barracuda 1 TB olanından alın bence
    Kasa zevk işi ama biraz daha kısabilirsin.
    Bunlardan kalan parayla 2x8 ram al tam performans alırsın
    Screen shotta ssd yanlış olmuş. Standart bir 120 gb ssd alın geçin. Kasa size kalmış aerocool v2x alınabilir 600w olanından

Sistemim uyumlu mu ?

Seagate ve wd arasındaki fark nedir peki Seagate al demişsiniz de merak ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd anakartıma uyumlu mu ?
    3 ay önce açıldı
    ssd uyumlu mu
    geçen ay açıldı
    Topladığım Sistem Uyumlu mu
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ibrahimg71 İ kullanıcısına yanıt
    Ses kartı yerine kulaklık alın, kablo ekstradan almanız gerekecektir tabiiki fakat fuzuli bir miktar, kaale almanıza gerek yok.
    Şu sisteme yönelin, SSD aşırı gereken bir parça değil sonradan alınabilir.

http://prntscr.com/hc73ja
    Bir arkadaşımda wd blue var performans olarak seagate daha iyi 1 tık. O bakımdan seagate dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Ses kartı yerine kulaklık alın, kablo ekstradan almanız gerekecektir tabiiki fakat fuzuli bir miktar, kaale almanıza gerek yok.

ses kartı almadığım takdirde hoparlörden ses alamıyorum sanırım öyle mi ? ilk defa bilgisayar topluyorum da o yüzden bu tür inceliklerini tam bilmiyorum :D ayrıca fuzuli kablolar dediğiniz kasa içi anakarta bağlanılacak şekilde olan kablolar mı ?
  • kendi şahsi fikrim şu dönemde sıfır pc işi hiç mantıklı değil. ikinci elde bu performansta bir sistemi çok daha uygun fiyata getirebilirsiniz veya bu bütçeye çok daha performanslı bir sistem toplaya bilirsiniz.

forumda güvenilir referanslı kullanıcılar var. bir araştırın derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.