Şimdi Ara

Sistemim Uyumlu Mu Tecrübeli Arkadaşlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemc i: AMD FX-4300 X4 AM3+ 8MB 3.8 GHz 4çekirdekli işlemci 270 TL
    Anakart : ASUS M5A78L-M XL3 Amd 760 G 1866 MHz DDR3 Soket AM3+ mATX Anakart 165 TL
    RAM: Kingston Value 4GB DDR3 1333MHz CL9 x2 180 TL
    Ekran Kartı : VOLAR GeForce 9800 GT 1GB 256 Bit
    İşlemci Soğutucu: Akasa Venom Pico Intel 1155/LGA 1156 ve AMD Uyumlu 92mm PWM Fanlı İşlemci Soğutucusu 53 TL
    Güç Kaynağı : Aerocool VX Serisi 500W 34A@12 V Aktif PFC Güç kaynağı

Arkadaşlar bütçem ve sistem olayında bilgim çok kısıtlı olduğu için böyle bişey toplayabildim.
    Yazılı olan ekran kartını 2 - 3 sene önce aldım fazla kullanamadım ve önceki sistemimden dolayı karttan verim alamadım.
    Ayrıca bu sistemde kullanacağım SSD ve HDD (bu SSD ve HDD konusunda da pek bilgim yok ) önceki eski sistemime ait ve bu HDD ve SDD lerde uyumluluk sorunu olur mu? Yani mesela bi anakart alıyorsam işlemciyle uyumlu olmalı , HDD ve SDD lerde böyle bir uyum söz konusu mu ? Sistem toplamış arkadaşlar , bu işi yapan arkadaşlar , tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum .

• Sistem uyumlu sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el dimi bu bilgisayar ?
  • userneym kullanıcısına yanıt
    değil . Ben kendim bir siteden topladım .
  • Atilla_EA kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgi için . Peki bu eski bilgisayarımdaki HDD ve SDD leri bu sisteme eklesem uyumluluk sorunu yaşar mıyım ? Bir de sistemi yine eski kasaya yerleştirmeyi düşünüyorum acaba onda da problem yaşar mıyım bilgilendirirsen sevinirim .
  • bu 2.el bilgisayar konfigirasyonu, yarı fiyatına almanız lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: userneym

bu 2.el bilgisayar konfigirasyonu, yarı fiyatına almanız lazım...

teknobiyotik adlı siteden oluşturdum sistemi ama gerçekten fiyatlar çok mu yüksek yani başka bir yerde daha ucuza bulabilir miyim bu sistemi ? Bir de diğer sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu sistem uyumlu mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabii bu özelliklerde 2.el pek çok bilgisayar bulabilirsiniz ve çook ucuza kapatabilirsiniz, çünkü kimse almıyor, alanın elinde kalıyor bu bilgisayarlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.