İşlemc i: AMD FX-4300 X4 AM3+ 8MB 3.8 GHz 4çekirdekli işlemci 270 TL Anakart : ASUS M5A78L-M XL3 Amd 760 G 1866 MHz DDR3 Soket AM3+ mATX Anakart 165 TL RAM: Kingston Value 4GB DDR3 1333MHz CL9 x2 180 TL Ekran Kartı : VOLAR GeForce 9800 GT 1GB 256 Bit İşlemci Soğutucu: Akasa Venom Pico Intel 1155/LGA 1156 ve AMD Uyumlu 92mm PWM Fanlı İşlemci Soğutucusu 53 TL Güç Kaynağı : Aerocool VX Serisi 500W 34A@12 V Aktif PFC Güç kaynağı
Arkadaşlar bütçem ve sistem olayında bilgim çok kısıtlı olduğu için böyle bişey toplayabildim. Yazılı olan ekran kartını 2 - 3 sene önce aldım fazla kullanamadım ve önceki sistemimden dolayı karttan verim alamadım. Ayrıca bu sistemde kullanacağım SSD ve HDD (bu SSD ve HDD konusunda da pek bilgim yok ) önceki eski sistemime ait ve bu HDD ve SDD lerde uyumluluk sorunu olur mu? Yani mesela bi anakart alıyorsam işlemciyle uyumlu olmalı , HDD ve SDD lerde böyle bir uyum söz konusu mu ? Sistem toplamış arkadaşlar , bu işi yapan arkadaşlar , tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum .
Sistem uyumlu sorun yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
2.el dimi bu bilgisayar ?
userneym
kullanıcısına yanıt
değil . Ben kendim bir siteden topladım .
Atilla_EA
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim bilgi için . Peki bu eski bilgisayarımdaki HDD ve SDD leri bu sisteme eklesem uyumluluk sorunu yaşar mıyım ? Bir de sistemi yine eski kasaya yerleştirmeyi düşünüyorum acaba onda da problem yaşar mıyım bilgilendirirsen sevinirim .
bu 2.el bilgisayar konfigirasyonu, yarı fiyatına almanız lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: userneym
bu 2.el bilgisayar konfigirasyonu, yarı fiyatına almanız lazım...
teknobiyotik adlı siteden oluşturdum sistemi ama gerçekten fiyatlar çok mu yüksek yani başka bir yerde daha ucuza bulabilir miyim bu sistemi ? Bir de diğer sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum
tabii bu özelliklerde 2.el pek çok bilgisayar bulabilirsiniz ve çook ucuza kapatabilirsiniz, çünkü kimse almıyor, alanın elinde kalıyor bu bilgisayarlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme