Şimdi Ara

Sistemime göre ekran kartı tavsiye eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus P8B75-V anakart , i5 3330 işlemcim ,550 w güç kaynağı, ddr3 12 gb ram ve gtx 960 ekran kartı ile artık emektar olmuş bir pc kullanıyorum.

Ekran kartımı GTX 1050 ti ile güncelleme yapabilirim diye düşündüm yada uygunsa GTX 1650 ile ancak farklı bir öneri olursa diye işin uzmanlarına sorayım istedim. Maksatım yeni çıkan oyunlarda minimum sistem gereksinimlerine takılmadan bir süre daha beni idare etmesi. Psu'da veya dar boğaz gibi sıkıntılar çekmemek için sordum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 5 Eylül 2022; 0:11:23 >

• Hedef yeni çıkan oyunlarsa 6-8 gb kartlara (en azından 1660s/1660Ti) yöneliniz.
    İşlemci olarak da i7 3770 şart. Güncel oyunlarda (özellikle multiplayer olanlar) ne kadar yüz güldürür şüpheliyim.

Ben olsam, para biriktirip yeni bir sistem (12400f / 5600 + 3060 hazır sistem 11500e satıldı) bakarım.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Açıkçası kenarda 45 bin kadar param var, banka promosyonu da yatarsa üstüne ekler üst düzey sıfır sistem alırım diyordum ama ne kadar geleceği meçhul olduğu için dolar da malum sıfır sistem konusunu erteledim biraz. Dediğiniz gibi hazır sistemlere de göz atacağım. 8-9 bin verip böyle ufak tefek yükseltmeler ile uğraşmaktansa hazır 2.el sistem almak daha mantıklı tabii ki.

İ7 3770 2.el işlemci 1.500 lira civarı bulabilirim sanırım, bunu temin edebilirim. Orta halli bir soğutma sistemi de 850 lira civarı alırım. 1660s ekran kartıda 6k civarında.

8,500 liraya böyle bir yükseltme iş görür gibi.

1660s, i7 3770 için 550 w psu da yeterli olur sanırım.

Çok teşekkür ediyorum ilginiz için. Detaylı bakacağım hazır sistemlerede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 5 Eylül 2022; 1:48:52 >
  • -Nefer- kullanıcısına yanıt

Bu kadar harcayacaksanız 3-5 daha verip sıfır alın daha iyi. Hem işlemci hem ekran kartı çok daha iyi olacaktır, vermeye değer.

• -Nefer- kullanıcısına yanıt
    3770 yerine i5 3570k da araştırabilirsiniz. Aralarında fazla fark yok ve yarı fiyatına bulmak mümkün olabilir.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hazır kasa fiyatlarına baktım 3060 lı kasaları biraz daha üstüne ekleyip almak mümkün. Çok teşekkür ediyorum. Biraz araştırıp sistem almak daha mantıklı. İşlemcinin macununu yenileyeyim dedim strese girdim, bu kadar yükseltme daha stresli olabilirdi.  

• hearthland kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. 2.el parçalar alıp yükseltme işi biraz tuzlu olacak en mantıklısı hazır sistem almak. Sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.