Şimdi Ara

sistemime göre hangi ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim imzamdaki gibidir.3 yılı devirdik.dx11 belası yüzünden ekran kartı almayı düşünüyorum (tercihim nvidia).Sistemime göre sıkıntı yaratmayacak darboğaz v.s. GTX660 düşünüyorum yada yeni gtx650 ti boost umu bekleyeyim.Fazla fps de gözüm yok oynatsın yeter.Nemelazım, dx12 çıkar sonra pahalı kart alıp bitarafımıza kaçmasın.Ben bu sisteme birde ssd alsam baya gideriz herhalde? Değerli yorumlarınızı bekliyorum;

Saygılar...

• 650 ti boost bence size göre, en azından şu 650 den iyi 7850 den biraz geride olcak gibi, hd6870 gibi bişe heralde.

Edit, biraz baktımda nerdeyse 660 ile aynı , %10-15 geri kalmış nvidia resmi sitesindeki incelmeye göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 3 Nisan 2013; 3:42:14 >
  • 1920x1080 full hd 3d tv ye pc ile bağlanırsam bir sorun teşkil eder mi? Bu kart yeterli gelir mi?

edit, fark etmez ya 660 ya 650ti boost düşünüyorum, ihtiyaçlarımı karşılarlar değil mi?

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monodes -- 3 Nisan 2013; 3:44:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monodes

1920x1080 full hd 3d tv ye pc ile bağlanırsam bir sorun teşkil eder mi? Bu kart yeterli gelir mi?

edit, fark etmez ya 660 ya 650ti boost düşünüyorum, ihtiyaçlarımı karşılarlar değil mi?

Saygılar...

3D oyun demiyorsundur umarım, full hd 3d 30fps falan alırsın ortalama diyeyim, fakat full hd high da oynarsın çoğu oyunu. 45-60 fps arası
  • e daha ne olsun, "Allah" derim, teşekkürler yorumlarınız için. Anladığım kadarıyla benim sisteme bi 660 yada 650 ti boost bi de 120 gb lık ssd taktık mı baya gidecez o zaman.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monodes -- 3 Nisan 2013; 4:10:00 >
  • Orta seviye bir ekran kartı alıcak maddi durumun var ise 660 veya 7850 den aşağısını alma derim. Diğer bileşenlerin gayet güzel. Yakın zamanda böyle bir ihtimal yok ama seninde directx noktasında değindiğin gibi teknolojide olabilecek köklü bir değişimi göz önünde bulundurarak en fazla 660ti tercih edilebilir ötesi bana göre lükstür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi ekran kartı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.