Şimdi Ara

Sistemimi Buldum ama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resim boyutları biraz kötü olabilir arkadaşlar yapamadim sistemim bu forumu araştirdim yani genelde bunlar önerilmiş kafama takilan 4 soru var sadece arkadaşlar lütfen okuyup geçmeyin 2 güne almaya gidecem

1-Kasa iyi midir yoksa başka birşey önerirmisiniz sabit bu çünkü psu bozulursa falan nolur ?

2-Sistemim uyumlumudur ?

3-Sogutucuya ihtiyaci varmi bu sistemin şuanda ?

4-Kasada cd-rom dvd-rom varmi yoksa biz mi alicaz onuda ?

• Beyler bi yardim edin fikir soyleyin gercekten almaya gidecem gidipte kazik yemiyelim bilerek gidelim magazalar artislik yapmasin bize orda forum donanim boyle diyor diyebilelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazadaki yetkiliye gösterdiğin zaman o uyumlu olup olmadığını anlar diye düşünüyorum.
  • Uyumluymuş hocam birkaç arkadaşa sordum cevap verdiler sagolsunlar kasa aklima takiliyor bide aldigimda kasanin üstünde cd rom varmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1326

Uyumluymuş hocam birkaç arkadaşa sordum cevap verdiler sagolsunlar kasa aklima takiliyor bide aldigimda kasanin üstünde cd rom varmi acaba

Sistem uyumlu ve güzel kardeşim.. aynen gidip alabilirsin.. ama kasanın içinden, DVD, kablolar, işlemci soğutucu, vs çıkmıyor.. onları ayrı olarak alman gerekiyor, haberin olsun.. :)
  • Sagolasin hocam aynen gidip aliyorum ozaman bunu kasanin sabit güç kaynagi olmasi bi sorun teşkil eder mi peki hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.