Şimdi Ara

sistemimin almam gereken fps değerini verdiğini düşünmüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce bilgisayar topladım ancak istediğim eğerleri göremiyorum.
    sistemim;
    MSI Z270-A pro 1151 pin anakart
    HP RX 460 oem ekran kartı
    pentium g4440 işlemci
    Crucial 240gb ssd
    GSKILL 4gb ddr4 2133mhz ram
    Cooler Master 500W PSU

evet ram kapasitem düşük ancak anakart ram ve işlemci üçlüsünü birlikte aldım. sorunun ram ile alakalı
    olduğunu düşünmüştüm fakat cs go oynarken msi afterburner ile baktığımda yalnızca 600 mb bellek kullanılıyordu. fps değerlerim 55 ile 120 arasında değişiyor ve ben cs'yi en düşük ve 1024 çözünürlükte oynuyorum. oyunum sürekli takılıyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı. yanlış yaptığım bir yer mi var yoksa bu fpsler normal mi? (konu doğru yerde mi bilmiyorum, yanlış yere açtıysam özür dilerim)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kimsenin bir fikri yok mu acaba?

• up!!

• Oyunlardaki takılmalar bendede oluyor eğer laptop kullanıyorsan çok ısınma Fps drop yapıyor ve ekran kartın ne kadar güncel bir kontrol et oyunlar için gerekli programları internetten indir Directx gibi birde böyle dene
  • sistemim masaüstü, ekran kartı güncellemesini özellikle yaptım eski sürümü silerek, driver booster ile bütün güncellemeleri tamamladım ama hala aynı.

• hangi işletim sistemini kullanıyorsun ve pc sadece oyunlardamı kasıyor normal bir işlem yaptığında yada başka bir oyunda bu sıkıntıyı yaşıyor musun ?
  • windows 10 sürüm 1903, sistemde sıkıntı yok ancak cs go gibi basit bir oyunda böyle droplar olması can sıkıcı, pubg lite oynuyorum mesela ve ultra ayarlarda 60 70 fps ancak csde low ayarlarda oynuyorum zaten buna rağmen droplar yaşıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence steamden sen dosyaları doğrulama yap bozuk bir dosya sana bu sıkıntıyı yaşatıyor olabilir
    şurdan bakarak yapabilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=_uMHal3eY_I
  • 1 dosyada eksik çıktı, tekrardan indirildi denedim şimdi. dps aynı fakat droplarda azalma var gibi sanırım. alt seviyede bir sistem de bu fpsleri alabiliyor daha fazlasını alabileceğimi düşünmüştüm.

• fps drop azalma varsa oyun dosyları sanırım bozuk tavsiyem sil komple baştan yükle
  • kaç fps almalıyım bu sistemle ki

• işlemci yüzünden, 1024x768 de adam gibi fps almak için i5 yada son nesil i3 ler şart (300 fps için)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yapabilirim öyleyse? hamgi çözünürlükte iyi fps alırım

• up!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.