Şimdi Ara

Sistemimin güçlü olduğu söyleniyor ama ben hiçbir oyunu kasmadan oynayamıyorum..Yardım lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar forumlarda çok yeniyim..Ancak sağlıklı bilgiyi ancak buradan alabileceğimi düşündüğüm için yazmak istedim...Bende beyaz bir samsung laptop var içinde iki tane ekran kartı var biri amd radeon hd 8750m,işletim sistemi win8,i5 işlemci var ve 4 gb ram var ancak ben far cry 3 ü,crysis 3 ü kesinlike takılmadan oynayamıyorum bütün oyunlar kasmakta ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim...Şimdiden çok teşekkür ederim...

• En yüksek ayarda mı takılıyorsun yoksa düşük ayarda mı ?
  • İki ekran kartı varsa bir tanesi mutlaka "İntel HD 3000" dir. 2 ekran kartlı bilgisayarların genel sorunu, oyunlarda diğer ekran kartı yerine HD 3000'i kullanması. Sizde de bu sorun olabilir büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 30 Temmuz 2013; 19:16:19 >
  • Bence ekran kartı geçiş ayarını yapamıyorsun.
  • iki tane ekran kartın yok bu bir. birisi hd4000 serisidir (i5 olduğu için ve muhtelemen 3.nesil) diğeri hd8750m dir.
    ekran kartının özellikleri; 128 bit-650 mhz 2 gb gdrr3 dd3 gibi bir özelliğe sahip fakat dananının kuyruğununun koptuğu yer. 4 gb ram ile kasmadan oynaman zor o dediğin oyunları. ayarlarını düşürmen lazım.

yani sisteminin öyle aşırıcı derecede güçlü değil. orta düzey de bir sisteme sahipsin.
  • en düşük ayarlara alıyorum genede kasıyor ve takılıyor...Valla 34 yaşındayım bir ağız tadıyla oyun oynatmadı bu sistemler... :)
  • olabilir grafen ama ben nasıl diğer karta geçeceğimi bilmiyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o ayarı nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

iki tane ekran kartın yok bu bir. birisi hd4000 serisidir (i5 olduğu için ve muhtelemen 3.nesil) diğeri hd8750m dir.
    ekran kartının özellikleri; 128 bit-650 mhz 2 gb gdrr3 dd3 gibi bir özelliğe sahip fakat dananının kuyruğununun koptuğu yer. 4 gb ram ile kasmadan oynaman zor o dediğin oyunları. ayarlarını düşürmen lazım.

yani sisteminin öyle aşırıcı derecede güçlü değil. orta düzey de bir sisteme sahipsin.

aynen söylediğin gibi eoudoxias,peki ne yapmam gerekiyor? ayarların hepsini low a getirdiğimde bile kasıyor...

orta düzey bir sisteme sahip olduğumu şimdi üzülerek öğrendim senden kazıklandım demek ki :(

peki ne yapabilirim ram i mi yükseltmem gerekiyor?

bu arada hepinize çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı...

• quote:

Orijinalden alıntı: hbegec

quote:

iki tane ekran kartın yok bu bir. birisi hd4000 serisidir (i5 olduğu için ve muhtelemen 3.nesil) diğeri hd8750m dir.

aynen söylediğin gibi eoudoxias,peki ne yapmam gerekiyor? ayarların hepsini low a getirdiğimde bile kasıyor...

orta düzey bir sisteme sahip olduğumu şimdi üzülerek öğrendim senden kazıklandım demek ki :(

peki ne yapabilirim ram i mi yükseltmem gerekiyor?

bu arada hepinize çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı...

belli ki teknoloji mağazasından almışınız laptopu. orta satış danışmanlarının da pek bilgisi yok.

ram takarsanız kasma azalır. laptopa başka da bir şey yapamazsınız zaten.

• quote:

ortanın altı desek :)
  • ben de 2 sene önce casper nirvana 15.6 aldım gt540m ekran kartı vardı. adam her oyunu oynatır dedi ekran kartı için 2 gb dedi fakat 1 gb ekran kartı çıktı ve aşırı ısınma problemi vardı. bilgisayar alırken mutlaka internetten araştırmak lazım ben de araştırdım oyun laptopu aldım fiyatı biraz pahalı ama her oyunu açıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.