Şimdi Ara

Sistemimin yetmesine rağmen GTA5 kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar birçoğumuz gibi GTA5 i epic gamesten edindim ve Türkçe yama kurdum Türkçe yama kurana kadar kasma donma hatırlamıyorum ama Türkçe yama kurduktan sonra bir takım kasmalar donmalar olmaya başladı. Ardından yamayı sildim ama fayda etmedi. Online' a hiç girmiyorum zaten yardım edebilirseniz çok memnun olurum.

(Dİpnot: Ekran Kartı: Asus Strix RX580 İşlemci: Amd Ryzen 5 2600x Ramler: 8+8=16 GB)

• Benim sistemde aşağı yukarı aynı seninkiyle, ben hatalardan dolayı Türkçe Yama kurmadım, nasıl duzeltecegin konusunda bir bilgim yok ama epic storden oyunu doğrulayabilirsin. O da olmadı mesela içine attığın dil dosyası artık onun sil tekrar doğruyla yap eksik dosyayı indirebilir ama dediğim gibi bunun garantisini veremem belki de oyun hiç açılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum olacağını çünkü oyunu silip tekrar yüklemiştim düzelmedi ama deneyeceğim teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wexrums

Sanmıyorum olacağını çünkü oyunu silip tekrar yüklemiştim düzelmedi ama deneyeceğim teşekkür ederim.
    Fxaa ve vsync off, msxa x4 ve reflection mxsa x8 de dener misin graphics ayarlarından. Oyun ekran kartın ve işlemcin rahat yetse bile bu ayarlarla daha iyi oynanış elde ediyorum yeni güncelleme ile. Sende dene belki işe yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇAKTIM FORMATI DÜZELDİ UĞRAŞMADIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.