Şimdi Ara

Sistemistan (Şans Oyunları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ,www.sistemistan.com diye bi site açılmış. ben genelde sayısal oyanrım ve milli piyango bileti alırım.bu sitede yine sistemli ve çok kişi oynaması esasına dayanarak şans artıyo. buna benzer bildiğiniz ve oynadığınız başka sitelerde var mı? ya da bu siteden oynadınız mı hiç?

Sayısalda en fazla kaç tutturan var bu arada??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrett7 -- 28 Haziran 2010; 21:18:13 >

• yorumu olan var mı arkadşlar ??
  • Eğer ikramiye bana fazla geliyor paylaşabilirim derseniz mantıklı bir sistem:)
    Sonuçta 1000 bilet alıp sistemli oynayıp kazanma şansınızı artıyorsunuz ama aldığınız hisse miktarınca kazanacaksınız onu da göz önünde bulundurmak lazım...
    tasarım dediğiniz gibi pek güzel değil bir de ufak bir güven sorunu var ben para konusunda babama güvenmem:)
    Adam ikramiye çıkınca vermezse ne edecez:D
  • REKLAM !

serzenis34

Katılım zamanı: 28 Haziran 2010;
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeybekoglu07

REKLAM !

serzenis34

Katılım zamanı: 28 Haziran 2010;

yaw dostum biz ne diyoruz sen ne diyosun.. fikrin varsa, bu tip tavsiye edebileceğin siteler varsa söle yoksa gölge etme..

Temren haklısın dostum, büyük ikramiye tek başıma bana çıkmasada olur diyosan mantıklı zaten her hafta sayısal bana çıktığı için artık başkaları da nasiplensin
  • Yaaaa şanstır bu sistemeze bakmaz...
    Bırakın bu işleri:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.