Şimdi Ara

SİTE AÇMA .. ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir sitesi açıp o site üzerinden otobüs uçak ve tatil gibi bilet satmak istiyorum .. acenta bayiliği olabilir gerekse kod yükleyerek onun üzerinden satış olabilir günümü siteye verebilirim cok uğaşlar yapabilirim .. tecrübeli arkadaslar lütfen yardım ederse gerçekten çok ihtiyacım var. bu otobüs uçak tatil gibi hepsi bir arada gitmezse bile sadece uçakda olabilir lütfen yardım arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum

• kral_2433 K kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_95272042/tm.htm
  • www.bilginizmedya.com
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama hazır bir siteyi almak değilde bu şekilde kendimiz nasıl oluştururuz bilen arkadaslar yok mu ? kendim bir site alıp kod yada üyeliklerle acenta gibi ... lütfen daha çok fikir lazım arkadaslar lütfen yardım
  • kodlama bilmiyorsan parasıyla yaptır. hem teknik destek de alırsın bir sorun olursa. kendin kalkamazsın altından.
  • Tamam teşekkür ederim .. diyelim siteyi açtım tema kodlama hepsi hazır bu tatil otel rezervasyonlarını nerden bulacağım ? hani belli başlı bu işin uzmanı olan kişilerden mi alacağım kodu ? nasıl yaparım biliyormusunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.