Şimdi Ara

site banlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,, kullandığım bilgisayardan bilgi yarışması sitelerine giremiyorum. ayrıca msn den kamerayla görüşme yapamıyorum. telekom tarafından engellenmiş. bu engellemeleri nasıl kaldırabilirm. lütfen bana yardımcı olunuz. şimdiden teşekkür ederim. [:-]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquise -- 16 Eylül 2006; 18:40:38 >

• telekom tarafından mı engellenmiş??? bu kanıya nasıl vardın?
  • telekom niye senin cam ine karışsın cokie editör gibi programlar yüklüyse makinanda onun ayarlarından olabilir.
  • çünkü meb isteği üzerine turk telekom tarafından engellenmiş uyarısı çıkıyor.
  • o zmn büyük ihtimalle virüs ya da spy olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: btahir346

o zmn büyük ihtimalle virüs ya da spy olmalı

büyük ihtimalle böyledir...
  • arkadaşım sen nerden bağlanıyorsun okul bilgisayarından filna mı yada meb e bağlı bi resmi kurumda filan mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Admin neden Banlandım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • virüs varrr
  • meb adsl baglantılarına telekom destekli filtre bırakmıs :)
    bende denedim ama kaldıramadım malesef. onun bi cozumu yok.
    normal adsl baglantılarında tlekomun engelledigi sitelere girebilmek icin treewalk diye b program var. onu kullanabilirsin. ama okullardaki adsl baglantılarına mudahele edemiyorsun, debiliyorsanda ben blmiyorum :)
  • meb bağlı adsl bağlantılı bilgisayardan bağlanıyorum. bu filtreyi kaldıracak programlar yok mu?
  • hocam o adamlar isa tarzi programlar kullaniyorlar bu indirmen imkansiz aslinda olur kullanabilirsin tabikide windows un sayisiz aciklarindan faydalanarak bu bahsettiğin seyi yapmak mümkün ama o da burda anlatilmaz ugrasilmaz da onunla
  • nerden biliyonki türk telekomun engellediğini
  • ekranda telekomun engellediğine dair uyarı çıktığını yukarıda yazmıştım
  • kaspersky ile virüs taraması yaptır

spyware doctor ilede spy

ayrıca bir ss koyarsan ii olur merak ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.