Şimdi Ara

Site Hazırlama İle İlgili Sorularınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DonanımHaber'de uzun zamandır site açma ile ilgili sorular görüyorum.Eğer site açma konusunda sorun yaşayanlar varsa sorun yaşadıkları noktayı belirtirlerse yardım edebiliriz.

Site Açılması İçin Gerekenler: Host(Alan)+Domain(Alanadı)

Site açabilmeniz için yukarıdaki cümlemde yazdığım gibi host(alan) ve domain(alanadı) ihtiyacınız vardır.Host ve domaini hosting firmalarından alabilirsiniz.Ama hosting firmalarının faaliyet belgeleri olmasına ve vergi levhaları olmasında dikkat ediniz.

100-200 MB Alan
    3-4 GB Trafik
    com/net/org

Yukarıdaki özelliklerde host(alan) ve domain(alanadı) ücretleri 30-50 TL civarlarında tutabilir.

E-ticaret sitesi açıp sitenizde sanal pos kullanacaksanız SSL sertifası kullanmanızı öneririz.SSL sertifikasının fiyatı firmalara göre değişmektedir.SSL sertifikasını hosting firmalarından alabilirsiniz

Forum kurulumunda MyBB,SMF,vBulletin(Lisanslı/Ücretli),phpBB gibi hazır sistemler kullanabilirsiniz.MyBB forum sistemiyle ilgili sorularınızı konudan mesaj atarak sorarsanız yardım edebiliriz

Blog kurulumunda Wordpress,Joomla gibi hazır sistemler kullanabilirsiniz

Sorunuza cevap bulamadıysanız konudan mesaj atarak sorularınızı sorabilirsiniz
    Saygılarımızla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muez -- 3 Eylül 2010; 18:52:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muel

Merhabalar,
    DonanımHaber'de uzun zamandır site açma ile ilgili sorular görüyorum.Eğer site açma konusunda sorun yaşayanlar varsa sorun yaşadıkları noktayı belirtirlerse yardım edebiliriz.

Site açabilmeniz için yukarıdaki cümlemde yazdığım gibi host(alan) ve domain(alanadı) ihtiyacınız vardır.Host ve domaini hosting firmalarından alabilirsiniz.Ama hosting firmalarının faaliyet belgeleri olmasına ve vergi levhaları olmasında dikkat ediniz.

100-200 MB Alan
    3-4 GB Trafik
    com/net/org

Yukarıdaki özelliklerde host(alan) ve domain(alanadı) ücretleri 30-50 TL civarlarında tutabilir.

E-ticaret sitesi açıp sitenizde sanal pos kullanacaksanız SSL sertifası kullanmanızı öneririz.SSL sertifikasının fiyatı firmalara göre değişmektedir.SSL sertifikasını hosting firmalarından alabilirsiniz

Forum kurulumunda MyBB,SMF,vBulletin(Lisanslı/Ücretli),phpBB gibi hazır sistemler kullanabilirsiniz.MyBB forum sistemiyle ilgili sorularınızı konudan mesaj atarak sorarsanız yardım edebiliriz

Saygılarımızla...

örneğin torrent sitesi açsam trafik ve alan ne kadar olur kaliteli bir site olsa sadece meraktan soruyorum yaşımdan dolayı pek anlamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso-1999

quote:

Orijinalden alıntı: Muel

Merhabalar,

100-200 MB Alan
    3-4 GB Trafik
    com/net/org

Saygılarımızla...

örneğin torrent sitesi açsam trafik ve alan ne kadar olur kaliteli bir site olsa sadece meraktan soruyorum yaşımdan dolayı pek anlamam.

Bildiğim kadarıyla VDS sanal sunucular almanız gerekiyor. VDS sunucular aylık olarak fiyatlandırılmaktadır. Yıllık fiyat 150-500 TL arasında değişebilir

• Siteye index nasıl eklenir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital27

Siteye index nasıl eklenir?

Sitenize giriş sayfası hazırlamak istiyorsanız FTP'den anadizin klasörüne(public_html / www / httpdocs) index.html ismindeki dosyanızı yüklemeniz yeterlidir
  • Peki bunu nasıl yapacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital27

Peki bunu nasıl yapacağım ?

Photoshop, HTML vb. konularda bilginiz varsa index sayfasını kendiniz hazırlayabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vps ile ilgili sorular
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .com alan adı ile 250mb alan ve 5gb için en normal fiyat 25-30 liradır fazlası kazık, düşüğü risktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webci274

.com alan adı ile 250mb alan ve 5gb için en normal fiyat 25-30 liradır fazlası kazık, düşüğü risktir

Kaliteli firmalardan hizmet alabilmeniz için bütçenizi arttırmanız gerekmektedir. Ancak yeni web siteler için giriş seviyesindeki paketler tercih edilebilir
  • S.a. template üzerinde değişiklik yapıp dosyaları ftpye yükledim. İnternette alan adını yazdığımızda site ekteki gibi açılıyor. düzeltmem için ne yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meta17

S.a. template üzerinde değişiklik yapıp dosyaları ftpye yükledim. İnternette alan adını yazdığımızda site ekteki gibi açılıyor. düzeltmem için ne yapmam gerekir?

Hosting firmanızdan varsayılan giriş sayfası olarak seçim yapma konusunda yardım almanızı öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.