Şimdi Ara

Site yasaklamak için Yardım gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim kardeşim biraz uyumsuz bir yapıya sahip.Babasız büyümesinin belkietkisi de vardır bu konuda.Onu biz Darüşşafaka Lisesine kaydettik 4. sınıftan başladı.Biliyorsunuzdur bu okul babası olmayan öğrencileri küçük yaştan itibaren alıp yetiştiriyor lise sona kadar.Bu okul ayrıca Basketbol konusunda bayağı ileri ve çok altyapısı var bunu da biliyorsunuzdur herhalde.Kardeşim 6. sınıftan itibaren basketbola aşırı ilgi beslemeye başladı.Derslerini aksattı.Biraz agresiftir o yüzden de fazla arkadaşı da olmadı malesef.Allah bi de boy verdi maşallah tam basketbolculuğa doğru gitmeye başladı.Buraya kadar güzel di mi.Ama okuduğu okul ders başarısını asıl öncelik saydığı için yazın malesef kardeşim okuldan uzaklaştırıldı.3 sene boyunca nefeslerimizi tükettik biraz derslerine önem ver diye ma nafile işte başa çekilen çekilir.Okuldan uzaklaştığı için doğal olarak tabiiki basketbol ortamından da uzaklaştı ve bütün bunlar ona darbe oldu.Kardeşim son bir yıldır yani okuldan ayrıldığından bu yana bir siteye giriyor.
    Reklam olmasın diye böle yazıyom bakın.
    www.t u r k b a s k e t .comiser
    Kötü bi site değil ama kardeşimin psikolojisini bozuyor.Çocuk bilgisayarda siteyi açar açmaz kendinden geçiyor.Kurt gibi uluyor ,çığlıklar atıyor,bazen çırılçıplak topla elinde saydırıyor napacağımızı şaşırdık.
    Doktora gidiyor ama bu bi süreç bi de üstüne ergenlik bindi.Cidden çok zorlanıyoruz.Benim acilen bu siteye erişimi engellemem lazım.Adsl kullanıyoruz.Us robotics 4 portlu 9105 model modemim var.
    Sizlerden ricam acaba bu işi modemin programından halledemez miyiz ?Böylece format atma durumlarında bile o aynı modemi kullandığından siteye giremeyecek.Biliyorum "ghost" diye programlar var fakat format atıldığı anda o program da gideceğinden iyi bir çözüm olamıyor.

Lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dertlicocuk84 -- 9 Mayıs 2007; 17:20:25 >

• C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

dosyasını not defteri ile açıp sonuna

127.0.0.1www.turkbasket.com

yaz yeterli. Format attığında bir daha yapman gerekir ama başka bir yol bilmiyorum malesef :(
  • mozilla firefox ile de işe yarıyor mu bu ?
  • evet bilgisayardan girilmesini engelliyor direk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım gerekiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.