Şimdi Ara

Site Yönlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığa bakıp aldanmayın. Enteresan bir sorum var.

Bilgisayarımdan Facebook sitesine girilmesini istemiyorum. Herhangi bir kullanıcı herhangi bir şekilde Facebook'a girmeye çalıştığında benim daha önceden yapıp internete yüklediğim siteye girsin. Ücretsiz alan adı veren sitelere üye olup denedim ama onların ip'si kendi sitelerinin ip'si olduğu için hosts dosyasından site ip'si ardındanwww.facebook.com yazarak kendi siteme yönlendirme yapamadım. Direk olarak alan adı aldığım siteye yönleniyor. Çünkü adamlar bir nevi alt adres veriyorlar.

Bu arada siteyi yasaklama olayını tavsiye etmeyin, çünkü bunu istemiyorum. Girmeye çalışan benim istediğim siteyle karşılaşsın.

Ayrıca benim zaten Facebook hesabım yok, o yüzden sağlam bir çözüm önerebilirsiniz. Hiçbir şekilde girilmesin.

Umarım yeterince açıklayabilmişimdir.

Saygılar...

• facebook 'un tüm ip adreslerini bul. system32/etc/host dosyasına bu ip adresleri yaz karşılığınada facebook.com tıklanınca gideceği url'yi yada ip adresini yaz.
    İşlem tamam

ezik yeni site sahipleri virüs niyetine kullanıyor bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: onetoy

facebook 'un tüm ip adreslerini bul. system32/etc/host dosyasına bu ip adresleri yaz karşılığınada facebook.com tıklanınca gideceği url'yi yada ip adresini yaz.
    İşlem tamam

Bunu yapmayı zaten biliyorum. Ancak

1- Yönlendirmek istediğim sitelerin ip'si soruda açıkladığım gibi istediğim yere yönlendirmiyor.

2- hosts dosyası url değil ip numarası istiyor. url girince olmuyor.

Asıl istediğim direk ip numarası veren bir domain (+hosting) var mı? Veya bu işin başka yolu var mı?

Yine de teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: mulugol

quote:

facebook 'un tüm ip adreslerini bul. system32/etc/host dosyasına bu ip adresleri yaz karşılığınada facebook.com tıklanınca gideceği url'yi yada ip adresini yaz.
    İşlem tamam

Bunu yapmayı zaten biliyorum. Ancak

1- Yönlendirmek istediğim sitelerin ip'si soruda açıkladığım gibi istediğim yere yönlendirmiyor.

2- hosts dosyası url değil ip numarası istiyor. url girince olmuyor.

Asıl istediğim direk ip numarası veren bir domain (+hosting) var mı? Veya bu işin başka yolu var mı?

Yine de teşekkürler...

asıl istediğin bir domain'in sahip olduğu ip numarası mı ? anlayamadım pardon ?

• hosts dosyasına bakınca örneğin aşağıdaki gibi bir satır var:

127.0.0.1www.facebook.com

Bu satır facebook'a girmeye çalışınca bilgisayarı 127.0.0.1 ip'sine yönlendiriyor. Bu da localhost olduğu için site görüntülenemiyor hatası veriyor.

Buraya kadar herşey tamam.

Internette 3 farklı domain+hosting sitesinde farklı uzantılarla ( *.tk *.tr.vu *.webnode.com.tr ) kendime site kurdum. Benim istediğim bilgisayarımdan facebook'a girmeye çalışan kişi bu siteyi bulsun karşısında. Ancak şöyle bir durum var. Bana domain+hosting hizmeti veren siteler bu yaptığım siteye ayrı bir ip numarası vermiyor. Dolayısıyla 127.0.0.1 yerine yazabileceğim bir ip numarası yok. Site ip'si tespit eden siteler var. Bu sitelere sitelerimin ip'sini yazıp "ip no" istediğimde ya vermiyorlar, ya da verdikleri ip benim hizmet aldığım sitenin kendi ip'si. Yani benim yaptığım siteye girmiyor, ana siteye gidiyor.

Benim istediğim internette bana ait, ip numarasına sahip ücretsiz bir site. Takdir edersiniz ki profesyonel amaçlı bir site olmadığı için para vermek istemiyorum.

Veya hosts dosyası haricinde bu işi halletmenin bir yolu var mı?

• quote:

hosts dosyasına bakınca örneğin aşağıdaki gibi bir satır var:

Bu satır facebook'a girmeye çalışınca bilgisayarı 127.0.0.1 ip'sine yönlendiriyor. Bu da localhost olduğu için site görüntülenemiyor hatası veriyor.

Internette 3 farklı domain+hosting sitesinde farklı uzantılarla ( *.tk *.tr.vu *.webnode.com.tr ) kendime site kurdum. Benim istediğim bilgisayarımdan facebook'a girmeye çalışan kişi bu siteyi bulsun karşısında. Ancak şöyle bir durum var. Bana domain+hosting hizmeti veren siteler bu yaptığım siteye ayrı bir ip numarası vermiyor. Dolayısıyla 127.0.0.1 yerine yazabileceğim bir ip numarası yok. Site ip'si tespit eden siteler var. Bu sitelere sitelerimin ip'sini yazıp "ip no" istediğimde ya vermiyorlar, ya da verdikleri ip benim hizmet aldığım sitenin kendi ip'si. Yani benim yaptığım siteye girmiyor, ana siteye gidiyor.

Benim istediğim internette bana ait, ip numarasına sahip ücretsiz bir site. Takdir edersiniz ki profesyonel amaçlı bir site olmadığı için para vermek istemiyorum.

yani bir şeyi anlataca diyehttp://www.ip-numaram.com/sss/site2ip.html sitenin adını gir ip numarasını verir host dosyasında 127 ile başlayan yere bu ip'yi yaz kolay gelsin

• quote:

quote:

hosts dosyasına bakınca örneğin aşağıdaki gibi bir satır var:

yani bir şeyi anlataca diyehttp://www.ip-numaram.com/sss/site2ip.html sitenin adını gir ip numarasını verir host dosyasında 127 ile başlayan yere bu ip'yi yaz kolay gelsin

Zaten öyle yapıyorum. Verdiği ip: 188.40.117.12 Ama bu ip'yi yazınca "Hata! Google Chromewww.188.40.117.12 sitesini bulamadı" hatası veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edebilecek kimse yok mu? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.