Şimdi Ara

sitemde hangi uygulamayı kullanmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün alan adı ve hostingimi satın aldım.kafamda güzel planlar var ama nasıl gerçekleştireceğimi bilmiyorum.işte burda yardımınızı istiyorum.
    sitede yapmak istediğim şey anasayfada herkes kendine özgü bir sayfa oluşturucak ve onu düzenlicek.en basit mantık bu .örnek olarakwww.wix.com sitesindeki gibi birşey yapmak istiyorum.detayları kendim ayarlarım.
    şimdilik bana bu tür bir siteyi nasıl hazırlayabilceğim hangi hazır uygulamaları kullanabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

• +++++++
  • bunun için serverin kasmaması lazım servera çok fazla yüklenme olıcak çünkü bunu yapabilmen için script i php yi yada asp yi çok iyi bilmen lazım hazır istiyorsan wordpreesin böyle sattığı hazır web siteleri var orayı inceleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkaraer15

bunun için serverin kasmaması lazım servera çok fazla yüklenme olıcak çünkü bunu yapabilmen için script i php yi yada asp yi çok iyi bilmen lazım hazır istiyorsan wordpreesin böyle sattığı hazır web siteleri var orayı inceleyebilirsin

bahsettiğiniz hazır web sitelerine nerden ulaşabilirim hocam yardımcı olursan sevinirim
  • birde şu konuyla ilgili fikrinizi alabilirsem çok sevinirim

https://forum.donanimhaber.com/m_119429374//tm.htm#119429374
  • wordpresin anasayfasına gir ordan templateslere bak o tarzta templates sattıklarını gördüm 2 hafta önce kardeşim ordan araştır.

drupal bilmediğim için diğer konunda yardımcı olamıcam ben php uzmanıyım php kullanırım
  • quote:

wordpresin anasayfasına gir ordan templateslere bak o tarzta templates sattıklarını gördüm 2 hafta önce kardeşim ordan araştır.

drupal bilmediğim için diğer konunda yardımcı olamıcam ben php uzmanıyım php kullanırım

öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim php konusunda siteyi düzenletebiliyorum ama kaydettirip yayınlatamıyorum.bunun hakkında bi html yada css kodu varmıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • veritabanına mı kaydettireceksin ön belleğe mi ?
  • quote:

veritabanına mı kaydettireceksin ön belleğe mi ?

veritabanı hazır kaybetme ve yayınlatma kodları lazım
  • quote:

Veritabanına kayıt için inceleyebilirsin

http://www.yilmazarslanturk.com/makaleGoster/php-mysql-veritabanina-kayit-ekleme.html

bunu incelemiştim de bu konu hakkında veritabına parola ekleyince parolanın şifrelenmesini nasıl sağlıcaz.
    yani parola ekleyince parola deneme1234 değilde şifrelenmiş bi şekilde ekelncek
  • formun inputunda password vardır ona ver sonrada name ile çek şifre diye stün oluştur oraya eklettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crosslan -- 15 Ağustos 2016; 15:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: penelope5

quote:

Veritabanına kayıt için inceleyebilirsin

http://www.yilmazarslanturk.com/makaleGoster/php-mysql-veritabanina-kayit-ekleme.html

bunu incelemiştim de bu konu hakkında veritabına parola ekleyince parolanın şifrelenmesini nasıl sağlıcaz.
    yani parola ekleyince parola deneme1234 değilde şifrelenmiş bi şekilde ekelncek

password encryption

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.