Şimdi Ara

Siteme alt forum şıkkı koymak istiyorum ama nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sitemde bir forum sitesi .. bende siteme alt forum şıkları koymak istiyorum onu nasıl yapıcamm... :S:S yardımcı olursanız sevinirim..

burası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intoxicbabe -- 5 Nisan 2008; 3:40:58 >

• Anladığım kadarıyla ücretsiz forum sistemlerinden birini kullanıyorsunuz

Bunun getirdiği bir sürü dezavantaj vardır. Bir kere FT desteği vermezler bu da sizin sürümünüzü güncelleştirememeniz ve modlar ekleyememenizi sağlar.

Kendi reklamlarını yayınlayabilirler.

Database yedeği alamazsınız.

İstedikleri zaman uyarmadan forumunuzu kapatabilirler.

Ve en önemlisi forum size ait değildir.

Gelelim alt forum işine kullandığınız sistem de alt forum olayı var mıdır bilmiyorum ancak olmasa bile çeşitli modlarla bu eklenebiliyor. Fakat sizin sanırım FTP desteğiniz yok çünkü ücretsiz bir forum kullanıyorsunuz. Size daha iyi bir sistem için ücretli veya bu tür hizmetleri sağlayan bir forum açmanızı öneririm.

Eğer FTP desteğiniz var ise ve de alt forum modu kurulu değil ise alt forum modunu kurabilir veya kurdurtabilirsiniz.

• hmm anladım...ben bir çok ücretsiz forum sitelerinde görmüştüm alt forum seçeneklerini o yüzden kendime de yapabilir miyim diye sordum. demekki html kodlarıyla alakalı bir şey olsa gerek . sağol bilgiler için
  • Önemli değil dediğim gibi isterseniz öyle bire yerden açın ama ücretsiz bir forumu nerden açarsanız açın mutlaka bir eksiği olur çünkü kimse ücretsiz bir hizmeti boş boşuna vermeyecektir.
  • evet en iyisi kendi forumunu açmak
  • Sormak istedikleriniz her zaman sorabilirsiniz.

iletisim@sheney.com u eklerseniz istediğiniz zaman destek alabilirsiniz.
  • tmm teşekkrür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.