Şimdi Ara

Sitemim biraz düşük ama ekran kartı için yarıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeğenimin durumu çok yok kendisine karne hediyesi bir ekran kartı almak istiyorum ama Intel® Core™2 Quad Q6600 İşlemci ve 4 gb ram takılı sisteme hangi kart en iyi oyunları oynayacak şekilde uyum sağlar?

• Bütceni yazsaydın keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt 1030 düşünebilirsin, sonra xeon falan alırsan da götürür. Güç kaynağı da gerektirmez.
  • Anakart müsaade ediyorsa rami 6-8 gb yapabilirsiniz (Ram masrafınız 40-50 TL'yi geçmesin).

O işlemciye olabilecek maksimum ekran kartı GT1030 / 2.el GTX750 Ti dır. Sadece VGA girişli monitörünüz varsa GT1030 için hdmi to vga aktif dönüştürücü almalısınız. Forumda 2. el GT1030 satan bir ilan görmüştüm 260 TL fiyatı gayet iyi. GTX750 Ti için 250-300 bandında bakabilirsiniz. Sıfır GT1030 350 TL civarına bulunabiliyor. Bu ekran kartları ile sisteminiz GTA 5'te 30-40 fps civarını bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 12 Temmuz 2017; 12:40:46 >
  • 3. Makinede 3.6 da Q6600, 750ti ve 8GB Ram var. Güzel, darboğazsız çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    500 e kadar bütçe yaratabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

gt 1030 düşünebilirsin, sonra xeon falan alırsan da götürür. Güç kaynağı da gerektirmez.

gta 5 oynatırmı hocam bu sistem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    çok tşkler hocam. tam aradığım cevabı yazmışsınız..
  • GT1030 ile GTX750 arasında nasıl bir fark var arkadaşlar?

biri 350 biri 550 fiyat olarak?
  • tunay34bg T kullanıcısına yanıt
    Sıfır alınacaksa kesinlikle GT1030. 750 Ti eski bir kart stoğu fazla olmadığından fiyatı yüksek.
    full hdde belki, 720p kesin oynatır.
  • MSI mı Gigabyte mi arkadaşlar?
  • Marka mühim değil kasa içi soğutma zayıfsa fanlı tercih ediniz. Hangisi nerede ucuzsa onu alınız. Hepsiburada'da geçen hafta indirim vardı 290-300 civarına inmişti fiyatlar.
  • 1050ye bak su an en iyi fiyat performans ekran karti 550 liraya

sadece adanada vatanda 550 tlye gtx960 4gb vardi bi bakarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia GT1030 ekran kartını aldım arkadaşlar EFS G31T-M7 ana kartı var sistemde ama ekran kartını takınca pc açılmıyor neden olabilir bi yardım..
    Hiç mi tepki yok? görüntü yok, fanlar dönmüyor.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Fanlar dönüyor hocam ama bilgisayar bi start verip kendine açılmıyor. PSU da 400 w sorun nerde anlamıyorum..
  • Evde HDMI veya DVI ile bağlayabileceğiniz monitör/TV varsa ona bağlamayı deneyiniz.

Eğer bios açılış ekranını görebiliyor, bip sesini geçip windows yüklenmesinde kalıyorsanız sürücü uyumusuzluğundan kaynaklanabilir. Güvenli modda eski sürücüyü DDU ile kaldırıp nvidia sistesinden uygun güncel sürücüyü kurunuz. DDU kullanımı için bu videoyu seyredebilirsiniz.

Açılış ekranı gözükmüyor bip sesini de duymuyorsanız, bilgisayarı kapatıp fişini çekip bios pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip bios sıfırlamayı deneyiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.