Şimdi Ara

Sitemin HTML kodunu nasıl değiştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sitemin html kodunu, sayfa meta taglerini url yapısı vs.. her canım istediğinde değiştirebilmek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?Html bilgim var fakat php asp.net gidi programlar hakkında hiç bilgim yok nasıl bir yol izlemem gerek? Teknik destek almam şart mı? Şimdiden teşekkürler.

• "php asp.net gidi programlar hakkında" bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Teknik desteği youtube dan sağlayabilirsiniz pek çok binlerce video ve eğitim var.
  • teşekkürler
  • ‘Javascript’ öğreneceksin kardeşim. UI ile uğraşıyorsan girme .net’e falan. Benim tavsiyem opensource takıl candır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • javacıı kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmak istediğim şey Seo için meta tagleri düzenlemek site içi linkler vermek sosyal medya entegre etmek gibi işler.Bunları düzenleyecek kadar bilgi sahibi olmak için ne kadar vakit ayırmam gerekir?
  • Sosyal medya işleri falan kullandığın frameworke göre libraryler var onlar ile yapabilirsin ama bunlar hep backend işleri. Google in api leri falan var. Bunları kavramak zaman ister. Benim tavsiyem temelden ilerleme düşüncesine girme. Html css ile çok kafa yorma. Templateler falan kullanabilir o template inceleyerek kendini çok güzel geliştirirsin. Sonracıma işin backend tarafında ise opensource teknolojileri kullan çünkü kaynak erişimin çok daha fazla olacaktır. Javascript teknolojileri çok çeşitli ve çok gelişen bir alan. google.com’a girip ingilizce bir şekilde istediğin şeyi yazdıktan sonra öğrenemeyeceğin hiçbirşey yok. Bir diğer tavsiyem ki en başta yazmalıydım. Yazılım geliştirme süreçlerini öğren. Frontend ve backend nedir, buralarda neler yapılır, ben sosyal medya ile iş yapacam ama bunu yapacak en hızlı güvenli kısacası uygun backend teknolojisi nedir(.net, JEE, php, nodejs vb.) gibi soruları öğrenmeye bak. İnanki bir dili teknolojiyi falan öğrenmek kolay iş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• javacıı kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam detaylı cebaın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.