Şimdi Ara

Siteye Login Olamıyorum [Yardım Lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siteye oyuna girdiğim şifre ve ID yazıyorum site ise bu hesap aktivleşmemiştir diyor ne yapabilirim bu sorunu çözmek için lütfen yardım !!!

• aynı sorun bendede var,, burda bi arkadaşımda daha var günlerdir düzelirmi diye bekliyom tık yokk...

kimse de bişe bilmiyor...... yardım!!!!
  • Char a pre alamıyom satsam satamıyom şifre değişmiyor off Bilen bir ark varsa lütfen yardım etsinn
  • çarı açtıgın msn adresine gerekli bilgiler gelio ordan login olun sifreyi felan yazın kodu girin girer.
  • boşwer login olma konu açmaya değmez
  • bu acc la fazla kalamazsın forumda
  • GünceLL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kayıt ettigin maile bi sifre geliyo onu kullanıp login olcan.Sifre yanlıs dicek sonra eski sifrenle bi daha login olcan.3 tane gizli soru belirlicen bu sefer yine mailine gelen anahtar kodunu kullanman gerek.Daha sonra mykol'a giris yapabilirsin.Sifreleri kesinlikle bi yere yaz.
    not:Yasadıgın sorunun anlattıklarımla ilgisi olmaması muhtemel bi durum tabi
  • LOGIN OLURKEN ID VE ŞİFRENİZİ BÜYÜK HARFLERLE YAZIN !
  • Pfff aynı sorun bendede var bir çözümü yokmu yaws??
  • aynı sorun bendede var ama şifre değişebilyiorum şifremi unutumdan maile kod gelio

ben maili değiştririken yanlış maili yazmışım xxxx@hotmail yazağıam xxxx@msn.com yazmışım sonradan xxxx@msn com adlı maili aldım ama mkod yoktu gelmedi ne yapabilrm siteye login olmıyorrum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.