Şimdi Ara

Siteyi değerlendirebilirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz tamamlayamadım ama giriş sayfası tamamdır :) biraz acemiyim galiba

http://www.hayvansalpazarlama.com

• arkadaş çok güzel olmuş ve sana bir şey sorcam üye kaıt bölümünü nasılk koyuyorsun koda gerekiyorsada yazabilirmisin
  • selam arkadaslar siten cok guzel olmus.
    www.serkans.tripod.com
  • güzel olmuş ama içerik açısından tasarım olarak güzel diyemem ama onuda yaparsın zamanla
  • eleştiri sadece çok basit olmuş gerçi böyle bir site için içerik çok geniş olmaz ama biraz süslersen siteyi
  • basti kalmış.. sitede çok fazla boşluk var... alttan üstten yer azaltmalı ya da boşlukları doldurmalısın bence
  • üst taraf ve menüler güzel ama ortası çok sade olmuş, arka plan regi vermelisin diye düşünüyorum orta kısıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum sitesi Nasıl yapıcam
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • domain çok ilginç.Hayvanları sanki eşyaymış gibi gösteriyo.
  • Herkese çok teşekkür ederim zahmet edip ilgilendiğiniz için

Öncelikle üye kayıt bölümü sorusu orda üye kayıt bölümü yok henüz o işi bende çözemedim hazırlardan denedim olmadı kendim öğreniyorum şu anda işi çözünce anlatırım.

tahirkorkut arkadaşım ben tasarıma güveniyordum ama sen öyle diyosan öyle olsun yorum senin.

soLaris_sky Siteyi süslemek istemedim kalabalık siteler çok gözümü yorduğu için sade olsun dedim Ayrıca ben ziraat mühendisiyim bu tarz bi site yok denecek kadar az olduğu için yapmaya çalışıyorum.

Sinyor_13^^ Hayvanları Eşya gibi göstermeme gerek yok onlar zaten alınıp satılabilen varlıklar.
  • şimdi bi siteye daha başladım ama elimde flash template az elinde olan varsa yardımcı olurmusunuz ?

http://www.bluelifediving.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.