tartışın yazışın sitres atın arkadaşlar baktım çoğu konuda tartışılıyor ve konu kirliliğimi ne diyosunuz ondan oluyor bende düşündümki burda tartışırız hemde sitres atarız hem sinirlerimiz yatışır falan o zaman sitres konumuz tüm vatana ve millete hayırlı ve uğurlu olsun
1) O sitres değil stres 2) Tartışmak istiyorsan Gereksizler bölümüne git.. 3) Bu konu birazdan kitlenir
ilk konularımızı yazıyorum seçin beyenin tartışalım yada sizin konunuzu alalım her konuda tartışmaya açığız 1-d900 çok kaba dikkat kalın değil kaba bence d600 gibi kibar küçük olmalıydı 2-nokiaların telefonunda karizma =o 3- w810 tipsiz özelliği çok ama tip yok 4- 8800a 2000 ytl verenler enayilik yapmışlar 5-bende 5 ay önce salaklık yapıp 600 ytlye v3i aldım şimdi 400 ytl 6-n93 n90 gibi takoz ve pahalı telefonları nokia firması kime kakalamaya çalışıyor acaba
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905
1) O sitres değil stres 2) Tartışmak istiyorsan Gereksizler bölümüne git.. 3) Bu konu birazdan kitlenir
aynen katılıyorum bölüm tel bölumu gereksız mesajlar bölümü deyil
quote:
öyle bi bölümmü var demekki sen çok gitmişsin banada tavsiye ediyosun sitres konusu fark etmez ama sen belki sitresin ne olduğunu bilmiyosundur
quote:
Orjinalden alıntı: kad_kad
quote:
aynen katılıyorum bölüm tel bölumu gereksız mesajlar bölümü deyil
sende galiba konunun ne olduğunu anlamamışsın burası tellerle ilgili tartişma bölümü yani telefon konusunun tam ortası merkezi
neeeeeeeeee arkadaşım burada gerginlik yaratmayacanda nerde yaracanan zaten bu konuyu gerginlik tartışma olsun diye açtım sende yaz abuksabuk şeyler senlede tartışalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme