Şimdi Ara

Sivas Bügün Karnaval Gibiydi...(SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bügün sivas karnaval gibiydi keşke orada olup görseydiniz her yerde sivasspor bayrakları, arabaların kornaları hatta tırlar vinçler konvoy halinde cadde cadde dolaştılar bende dahil...

5-3 yenildik ama gönüllerin şampiyonu olduk....

Venedik

Buda Atatürk caddesi...

Sivas gol attığı zamanda yer sallandı sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxside -- 4 Mayıs 2008; 23:47:47 >

• çok güvenmiştiler,inanmıştılar yeneceklerine Aslan'ı ama, her babayiğidin harcı değil.

alkış sivasa
  • Hocam bir Bursasporlu olarak söylüyorum , Sivas benimde gönlümün şampiyonu...

Anadolu takımlarının İstanbul takımlarına karşı verdiği mücadelenin çok iyi bir göstergesi oldunuz. Bir Bursasporlu olarak bir anadolu takımının ; Sivas'ın bu başarıları karşısında gurur duydum....

Devamını bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norm4Life

çok güvenmiştiler,inanmıştılar yeneceklerine Aslan'ı ama, her babayiğidin harcı değil.

alkış sivasa

yinede 3 gol attık ya
  • sivas sporu ve taraftarlarını kutlarım
  • yok mu daha resim sivas güzel bi yer geldi gözüme. ben bursadayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

yok mu daha resim sivas güzel bi yer geldi gözüme. ben bursadayım

küçük paris
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adana Limanın son hali ! [SS'li]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet 1 ayda 1 gol yiyen galatasaraya bir maçta 3 gol atmak büyük başarı tebrikler uefadada başarılarının devamını diliyorum
  • oha süper bir yer abi. venedik gibi harbi..
  • bir Sivaslı ve Galatasaray'lı olarak Sivas Spor'un kazanmasını isterdim ama ozmanda Fenerbahçe kesin Şampiyon olurdu, o yüzden ilk kez bu maçta Sivas Spor'un kazanmasını hiç istemedim. Ama final Sivasspor - Galatasaray arasında olsaydı işte ozaman Sivas derdim.

Tüm Sivaslılara, sivas Spor'u destekliyenlere saygılar.
  • çok geçmedi 3-5 yenildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabaci_58

bir Sivaslı ve Galatasaray'lı olarak Sivas Spor'un kazanmasını isterdim ama ozmanda Fenerbahçe kesin Şampiyon olurdu, o yüzden ilk kez bu maçta Sivas Spor'un kazanmasını hiç istemedim. Ama final Sivasspor - Galatasaray arasında olsaydı işte ozaman Sivas derdim.

Tüm Sivaslılara, sivas Spor'u destekliyenlere saygılar.

Ben maçı galatasarayın alacağını biliyordum ama doğal olarak sivasspor dedim...Kendimi zorunlu hissettim...
  • ßir Gs'li oLarak Sivassporu tbrk ederim..Anadolu takimininda sampiyon olabileceqini qösterdiler.
  • Sivas hoşuma gitti yaff tam yaşanıcak yer gibi .. İnsanları nasıldır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

ßir Gs'li oLarak Sivassporu tbrk ederim..Anadolu takimininda sampiyon olabileceqini qösterdiler.

anti-İstanbul diyelim ozaman
  • gslıyım ama sivasıda kutluyorm bugün florya tesisine gittik hep beraber adamın biri dio sivas o*ç o*ç yapalım diyo manyak ya adamlar ne güzel buralara kadar gelmişler hadi yenilsen bi sinir dersin ama bu ne ya durduk yerde adama 1
  • Sivasspor'u tebrik ederim.

Ayrıca Sivas Eskişehir'e çok benziyor özellikle Venediği
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

gslıyım ama sivasıda kutluyorm bugün florya tesisine gittik hep beraber adamın biri dio sivas o*ç o*ç yapalım diyo manyak ya adamlar ne güzel buralara kadar gelmişler hadi yenilsen bi sinir dersin ama bu ne ya durduk yerde adama 1

Biz Galatalı oyuncuları alkışlarla karşılammıştık alkışlarlada uğurladık bazı olaylar oldu ama o her maçın doğasında olan bişi....

quote:

Sivas hoşuma gitti yaff tam yaşanıcak yer gibi .. İnsanları nasıldır ?

küçük ama harika bir yerdir insanlarıda çok cana yakın...

• FB'nin şampiyonluğu kesin olmasa, Sivas'ın yenmesini isterdim.Ama yinede Sivas çok büyük başarı kazandı.Tebrikler Bu arada kanolu fotoğraf çok ilginç.Ayrıntısı nedir?
  • Bi an eskişehir sandım ilk fotoyu

Vallaha sivasa da tebrikler, çok güzel oynadılar. Galatasaray yendiği halde tribünlerde sivaslılar alkışlıyordu galatasarayı gözlerim yaşardı vallaha işte spor ruhu bu dedim. Şu ana kadar ne bi kavga nede bi taşkınlık haberi geldi sivastan. Tebrikler gerçekten maçı yenemediler ama mediyet zaferi onların oldu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.