Şimdi Ara

Sivasa Yakışmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lider olma şansını tepiyorsunuz.Lider olsaydınız TV programlarında konuşulacaktınız. Ama kimse umursamadı

Ankara 2. galibiyetini sana karşı alıyor.
    Sen sahada geziyorsun

Bir Necatiyi tutsan hiç bir şey olmayacak. Onu bile beceremiyorsun.

OOo Mehmet Yıldız kardeşim havalanmışsın.Top oynamıyorsun.

Bülent Bey Biraz yanında duran Hikmet Karamandan Etkilenseydin bari.

Bu kadar donuk maç izlenmezki.

• izlemedim maçı fakat 1maç kötü oynadık diye bu kadar da eleştirilmez..

ankaranın o durumda olması kötü..ligde kalmak için artık çok daha saldıracaklar..Sivas'ın ciddi eksikleri var hem sakat oyuncular bazında hem kadro kalitesi bazında..devre arasına kadar zirveden kopmazsak birkaç iyi isimle lig sonuna kadar tabelada kalırız..

quote:

Lider olma şansını tepiyorsunuz.Lider olsaydınız TV progRamlarında konuşulacaktınız. Ama kimse umursamadı

Kim demiş haftaya konuşulmayacagını..Sivas evinde 7de 7 yaptı..
  • Ya diğer büyük takımlar önüne gelene puan kaptırırken sivas önüne geleni yeniyordu.

1 kerede yenilsin ne olacak. Herkesi yenip şampiyon olacak hali yok.

4. bitirir ligi sivas...
  • Mehmet Yıldız'da bildiğimiz etten kemikten bi insan biliyorsunuz di mi. Adam robot değil. En son kayseri maçına gitmiştim adam bi dk durmadı yerinde maç boyu koşturdu durdu. Balili olmadan takımın hücum gücü çok düşüyor, oda tek başına takımı sürükleyecek bi oyuncu değil haliyle.

Arada böyle mağlubiyetler iyide olur, takımı kendine getirir. Bu hafta Denizli gelecek, bakalım hava durumuna göre belki giderim maça. Bende Sivassporlu mu oluyorum nedir?

Bu arada Sivasspor taraftarlarıda maç boyunca çekirdek yiyip durdular. Bi 5dk tezahürat ondan sonra sus pus oldular. Sonra Gol oldu 83te o zaman bağırmaya başlıyorlar. Zaten tribünler buz tutmuştu bütün maç ayakta, eksi4 derecede donduk.Bari bi bağırın çağırın bizde kaptıralım kendimizi donmayalım...

• işte asıl önemli zaman şimdi eger takım maglubiyet ardından tegrar galibiyetlere kavusursa sezon sonuna kadar en kötü 4. oluruz ama maglubiyetlerden sonra kesinlikle takımda disiplin kaybolmamaı birde şımarmamalılar

hocanın acıklamasına göre sivasspordan 2 futbolcunun daha takıma müthiş katkı yapacagı söyleniyor ,Uygun, "Eğer devreyi lider kapatırsak stratejimiz buna göre şekillenecek. Ancak yapacağım kesin bir şey var ki takımdaki Ferhat ve Sezgin’i Türk Futbolu’na armağan edeceğim” dedi.

Uygun şu anda tek düşüncelerinin ligde kalan Denizli, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarını kazanmak olduğunu kaydederek, “Bu üç maçta alacağımız sonuçlar çok önemli. Eğer devreyi lider kapatırsak stratejimiz buna göre şekillenecek. Ancak yapacağım kesin bir şey var ki takımdaki Ferhat ve Sezgin’i Türk Futbolu’na armağan edeceğim” dedi.

YİNE BÜYÜK KONUŞTU

Geçen sezonun devre arasında takıma giren ve patlama yapan Mehmet yıldız örneğini hatırlatan Uygun şöyle devam etti: “Ben göreve geldiğimde Mehmet Yıldız’ı direkt olarak oynatacağımı ve onun büyük bir yıldız olacağını söylemiştim. Şimdi de Ferhat ve Sezgin için aynı şeyleri söylüyorum. Bugüne kadar bu iki oyuncunun üzerinde büyük bir titizlikle durdum. Her ikisi de idmanlarda çok çalışıyor. Fizik güçleri iyi ve teknik kapasiteleri süper Lig’de oynayacak duruma geldi. Bekleyin ve görün. Ferhat ve Sezgin geliyor.”

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

izlemedim maçı fakat 1maç kötü oynadık diye bu kadar da eleştirilmez..

ankaranın o durumda olması kötü..ligde kalmak için artık çok daha saldıracaklar..Sivas'ın ciddi eksikleri var hem sakat oyuncular bazında hem kadro kalitesi bazında..devre arasına kadar zirveden kopmazsak birkaç iyi isimle lig sonuna kadar tabelada kalırız..

quote:

Lider olma şansını tepiyorsunuz.Lider olsaydınız TV progRamlarında konuşulacaktınız. Ama kimse umursamadı

Kim demiş haftaya konuşulmayacagını..Sivas evinde 7de 7 yaptı..

• Denizli maçı iyi oldu

Bende bunu söylüyordum.

Ne diyor TRT şimdi liderin maçını veriyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.