Şimdi Ara

sivasta muhtarı tehdit eden köpekperestler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ya biz ne yaşıyoruz bu nedir?

bir de kimlik gösteriyor.

sivasta muhtarı tehdit eden köpekperestlerEHA MEDYA (@eha_medya) on Xtwitter
    Sivas’ta bir grup, başıboş sokak köpeklerini toplatan muhtarın kapısına kadar gidip hesap sordu Şahıslar: "Sokak hayvanlarını barınağa gönderiyormuşsunuz. Sizden bir açıklama bekliyoruz." Muhtar: "Ne açıklaması? Çocuklar sabah okula gidemiyor."
    https://twitter.com/eha_medya/status/1789931268269887522

• Hümanistlik yüzünden bizim kendi TÜRK ırkımız yok oldu be. Arap, afgan, suriyeli, it köpek ne varsa besliyoruz. Ulan benim çocuklarım aç aç.

• Başı boş köpekleri böylelerinin üzerine salmak lazım o zaman anlarlar neyin ne olduğunu.
  • Çocukların sabah okula gidememesi bile yeter tek başına. Muhtarı destekliyorum.

• Forumda EHA Medya denen aktrol siteden alıntı yapanların tamamı Aktroldür.

Konudan bağımsız olarak söylüyorum. Bu websitesi Serhat Albayrak'ın Turkuvaz medya grubuna ait bir sitedir (Refleks Medya İletişim A.Ş). Hatta bu siteyi MİT ile ilişkendiren belgeli yabancı haberler bile var. Forumda şimdiye dek bu siteden alıntı yapan iki kullanıcıya denk geldim. Birisi Darth denen troll, diğer Özkan denen tescilli troll. Bir de bu konu sahibi var. O da zaten AKP'li (profilinde geçmişte neler yazdığı belli oluyor)

Turkish intelligence set up multilingual propaganda news website to advance political agenda - Nordic Monitor

Konuyla ne alakası var diyeceksiniz belki ama kime cevap verdiğinizi, haber kaynağınızın kim olduğunu bilin istedim (sokak hayvanları konusunda ben de herkesle aynı fikirdeyim).

Hatta bu rezillerin (EHA Medya denen troll sitenin) rezil oğlu rezil twitleri de var. Ayrıca iflah olmaz bir ırkçı, yahudi düşmanı ve terörist sempatizanı site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 14 Mayıs 2024; 16:21:2 >

• Yaşadığımız durum tam Nasreddin Hoca fıkrası gibi: "Köpekleri salmışlar, taşları bağlamışlar". Bir de it perest delilerle uğraşmak durumunda kalıyoruz.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Hoşt oradan aktrolmuş. Sabahtan akşam ülke gündemi konularına sırayla yazıp geziyorsun. insanda utanma olur. kafayı yemişsin git leblebi kafayı güzelle sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.