ekşisözlükte gördüm ya biz ne yaşıyoruz bu nedir? bir de kimlik gösteriyor. EHA MEDYA (@eha_medya) on Xtwitter Sivas’ta bir grup, başıboş sokak köpeklerini toplatan muhtarın kapısına kadar gidip hesap sordu
Şahıslar: "Sokak hayvanlarını barınağa gönderiyormuşsunuz. Sizden bir açıklama bekliyoruz."
Muhtar: "Ne açıklaması? Çocuklar sabah okula gidemiyor." https://twitter.com/eha_medya/status/1789931268269887522 |
sivasta muhtarı tehdit eden köpekperestler
-
-
Hümanistlik yüzünden bizim kendi TÜRK ırkımız yok oldu be. Arap, afgan, suriyeli, it köpek ne varsa besliyoruz. Ulan benim çocuklarım aç aç.
-
Başı boş köpekleri böylelerinin üzerine salmak lazım o zaman anlarlar neyin ne olduğunu. -
Çocukların sabah okula gidememesi bile yeter tek başına. Muhtarı destekliyorum.
-
Forumda EHA Medya denen aktrol siteden alıntı yapanların tamamı Aktroldür.
Konudan bağımsız olarak söylüyorum. Bu websitesi Serhat Albayrak'ın Turkuvaz medya grubuna ait bir sitedir (Refleks Medya İletişim A.Ş). Hatta bu siteyi MİT ile ilişkendiren belgeli yabancı haberler bile var. Forumda şimdiye dek bu siteden alıntı yapan iki kullanıcıya denk geldim. Birisi Darth denen troll, diğer Özkan denen tescilli troll. Bir de bu konu sahibi var. O da zaten AKP'li (profilinde geçmişte neler yazdığı belli oluyor)
Konuyla ne alakası var diyeceksiniz belki ama kime cevap verdiğinizi, haber kaynağınızın kim olduğunu bilin istedim (sokak hayvanları konusunda ben de herkesle aynı fikirdeyim).
Hatta bu rezillerin (EHA Medya denen troll sitenin) rezil oğlu rezil twitleri de var. Ayrıca iflah olmaz bir ırkçı, yahudi düşmanı ve terörist sempatizanı site.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 14 Mayıs 2024; 16:21:2 >
-
Yaşadığımız durum tam Nasreddin Hoca fıkrası gibi: "Köpekleri salmışlar, taşları bağlamışlar". Bir de it perest delilerle uğraşmak durumunda kalıyoruz.
-
Hoşt oradan aktrolmuş. Sabahtan akşam ülke gündemi konularına sırayla yazıp geziyorsun. insanda utanma olur. kafayı yemişsin git leblebi kafayı güzelle sen
Benzer içerikler
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- semerşah hangi cemaatin
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- muhalif gazeteler hangileri
- disney plus üyelik iptali
- togg fiyat listesi 2024
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- e devlet kimlik kısıtlama
- bitcoin haram mı diyanet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X