Bildirim
Sıvı Ekran Koruyucu Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Boş iş. Önceki telefonumda ( iPhone 5s ) bu uygulamayı yaptırdıktan 4-5 gün sonra ekran dokunmatiği bozulmuştu. Neyseki garantiden değişti telefon. Tabi bilmiyorum dokunmatiği bozan bu uygulama mı ama onu yaptıktan sonra bozulduğu için benim aklıma bu uygulamanın yaptığı geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tablet, telefon, bilgisayar, saat, gözlük gibi tüm cam ve metal aksesuarlarınız, FF-7 nanoteknoloji, sıvı ekran koruyucu ürünümüzle, günlük kullanımda maruz kalacağı, çizilme, aşınma, darbelere karşı daha dayanıklı.
FF-7 Nanoteknoloji ekran koruyucu ile cihazlarınızın orijinal ekran görüntüsünden ve cihazınızın dokunma performansından ödün vermeyin. Daima net görüntü, orijinal den dört kat parlak ekran her zaman mümkün. Optik kaliteyi ve gözlerinizi bozmayın.
FF-7 Nanoteknoloji ekran koruyucu ile cihazlarınıza hidrofobik özellik kazandırın. Yüksek su, yağ ve kir itme kabiliyeti sayesinde cihazlarınızı sıvılardan koruyun. % 100 Anti-bakteriyel özellik sayesinde üzerinde mikrop ve bakteri barındırmaz. Çocuklarınıza güvenli kullanım sağlar. buradan bakabilirsinizsıvı ekran koruyucuOryonet Dış Ticaret Limited ŞirketiOrijinali korumak için çalışıyoruz ...https://oryonet.com/ff-7-ekran-koruyucu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- swap cihaz nedir
- iphone ekranda siyah çizgi
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- icloud eşzamanlama nedir
- apple watch 7 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X