Şimdi Ara

Sıvı soğutma içindeki sıvı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • H80i aldım yeni içindeki sıvı akmış gelirken kargoda içine sıvı nerden temin edebilirim bilen var mı ? Saf su falan tavsiye ettiler ama daha soğuk olsun istiyorum sistem o yüzden içindeki özel sıvılardan almak istiyorum

• İçindeki sıvı aktıysa o artık bir işe yaramaz. Senin koyacağın sıvı da akacak. Komple sistemi yakarsın. İade et onu.
  • İade Etmek Lazım Onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı sistem su soğutmalarda öyle bir işlem uygulanmaz. Demek ki bir yerden kaçak yapıyor, yine suyu dökülür. İade et.
  • Boruları çıkmış sadece o yüzden akıtmış doğal birşey bu bence geri vermemi gerektircek bişey oldugunu sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilip bilmeden, sıvının nereden aktığını görmeden sallamayalım.

Ürünü Erkan'a ben sattım. İçindeki sıvı aktıysa işe yaramaz dediğiniz için şuan ben uğraşıyorum.

Üründe bir sorun olmadığını biliyorum çünkü sistemimden söküp gönderdim. O dökülen sıvı, dökülebileceği tek yer olan iki hortumun arasındaki kapaklı bağlantıdan dökülmüştür ve aradaki kapağın kapatılmasıyla sorun çözülecek. (Adam oraya kapak koymuş ki sıvı eklenebilsin diye.) Fakat görmeden sallayan arkadaşlar nasıl bir hayal dünyasına sahip ise sayenizde burada laf yetiştirmeye çalışıyorum.

Son olarak bir şey daha ekleyeyim ki belki faydam olur.

Sıvı soğutma içine eklenen yeşil sıvıların genelinde iletkenlik olmadığı için anakart falan yanmaz Umarım vakıf olmadığını konular hakkında bir daha kimseyi yalan yanlış yönlendirmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 4 Eylül 2016; 21:32:42 >

• Merhaba böylebir sıvı var işinize yarar fakat getirtmek lazım türkiyede satışı varmı bilmiyorum.
    https://mayhems.co.uk/coolants/x1-coolants/x1-pre-mix-1ltr/

• bu ülkede pc toplarken, sıvı soğutma veya sıvı soğutmaya ihtiyaç duyan işlemcileri boş geçin diye defalarca söyledik zamanında :D
  • Derhal iade et. Kapalı devre sıvı soğutmalarda sıvı değişimi olmaz. Senin 'boru çıkmış ordan akmış, değiştirmeme gerek yok' dediğin şey, garantili ürünlerde sorgusuz iade sebebi. Ürünü sana satan arkadşn lafları inanılır gibi değil. Bu forumda herkes bu durumun tereddütsüz şekilde iade nedeni olduğunu bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 4 Eylül 2016; 23:20:11 >
  • Birde bunu buldum.işinize yarar
    http://www.bilisimport.com/urun/cooler-master-sag-k01-termal-sivi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.