Şimdi Ara

SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )
    Merhaba arkadaşlar, Sıvı Soğutma ve modifikasyon için aldığım ve kullanmadığım parçaların hepsini elden çıkarıyorum. Üçüne beşine bakmıyorumSIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU ). Sadece Noiseblocker fanların toplamı şu an 360 ? ( Kargo hariç ) . Koolance RP-452 x 2 yi yurt dışında 150 $. Gerisini siz düşünün. Para kazanma amacım yok, olsa herbirini ayrı ayrı satardım, uğraşmak istemiyorum. Evde boşuna yer işgal ediyor. Parçaların büyük çoğunluğu sıfır hiç kullanılmadı. Bu ürünlere bakıyorsanız az çok neyin ne olduğunu biliyorsunuzdur, bu yüzden ayrı ayrı detay yazmayacağım. Bazı parçaların ( kule tipi CPU Soğutucusunun bir tanesi ) aparatları yok bulamadım onları bir şekilde temin ederseniz sorunsuz kullanırsınız.

1.Enzotech Rakor 1/2. 6 adet
    2.Bitspower Rakor 1/2. 8 adet
    3.Noiseblocker XL1. 2 adet
    4.Noiseblocker XL2. 3 adet
    5.Koolance RP 452 x 2 Rezervuar
    6. EK 150 rezervuar.
    7.Bitspower Su Isı göstergesi.
    8.AKASA 6 kanal fan kontrolcü
    9.Primochill Primoflex Adcanced LRT
    10.XIGMATEK 140 mm ledli fan. 2 adet
    11.XIGMATEK 120 mm ledli fan. 4 adet
    12.THERMAKTAKE su akış göstergesi
    13.TFC fan titreşim önleyici silikonlar. 5 adet
    14.Blackİce GT 120 mm radyatör
    15.Cpu soğutucuları ve LianLi kasasından çıkan Silverstone fanlar, rakorlar.

Parça Satışı yoktur. Satılması için fiyatını uygun tutuyorum, alacak olan arkadaş memnun kalacak.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )SIVI SOĞUTMA VE MODİFİYE PARÇALARI ( AÇIKLAMAYI OKU )
    Fiyat : 550 TL Miktar : 15 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kartal Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.