Bildirim
Sıvı soğutmayı sorunsuz yerleştireceğim kasa önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Thermaltake Xaser VI
-
Standart olarak içinde 360mm radyatöre hiç modiye yapmadan yeri olan 2 kasa var :
1- CoolerMaster Cosmos S
2- CoolerMaster HAF 932 (Henüz ülkemizde satılmıyor)
Thermaltake kasalarının yapım kalitesi Cosmos S ile eş düzeyde değil malesef.Ayrıca TT lerin en azından (Xaser ve Armor+) alt taraftaki HDD bölmelerini çıkarmadan kasanın içine 360mm radyatör takmanız nerede ise imkansız.Cosmos S de ise üstte 3x120mm fan yeri ve hemen altında 360mm radyatör yeri mevcut.Görece en kolay kasa ülkemiz piyasasında Cosmos S diyebilirim.
Bulabilirseniz LianLi V2000 (ikinci el kısmında bir tane gri az kullanılmış/temiz bir V2000 biliyorum satılık olan)serisi yada imzamdaki kardeşi A+ BlackPearl de ciddi iç hacime sahip kasalar.Ufak tefek bir kaç mod ile 2x360mm yada 2x480mm radyatörü dahi kasa içinde kullanbilmeniz mümkün. -
Bu arada bir liste vardı onuda buldum pasteliyeyim : Bazı radyatörler standart dışı ve malesef standartında su soğutma için 'hazır' gelen kasalara (Ve fan yerlerine) hemen takılamıyor ona göre sıralama (Olan/olmayan modifiye isteyenlerin listesi):
Standartlara uygun olanlar :
HWLabs BlackIce GT Stealth III
HWLabs BlackIce GT Xtreme III
HWLabs BlackIce Pro III
HWLabs BlackIce GT
Watercool HTSF 360
XSPC RS360
XSPC R120-T
Aquacomputer Airplex Evo
Aquacomputer Airplex Pro
Alphacool NexXxoS Pro III
Magicool Aluminium 360
Magicool Xtreme 360 Radiator
Magicool Slim 360 Radiator
Olmayanlar :
Thermochill PA120.3
Swiftech MCR320 QP 360 -
dostum ellerin dert görmesin.liste çok güzel.teşekkür ederim... -
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahim_y
Thermaltake Xaser VI
kesinlikle bu kasayı öneriyorum.kendim kulanıyorum.devasa muhteşem bir kasa.radyatörleri koyabileceğin ve montajlayabileceğin yerler mevcut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X