3 ay sonra YKS sınavına gireceğim ve aklımda önceden Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü vardı çok okumak ve olmak istiyordum. Ama sağ baş parmağımda yanık var aslında o kadar büyük bir şey değil ama şekli bozuk biraz diğerine göre ve şirketler yara izi, yanık izine falan çok bakıyorlarmış okula girerken değil de işe alımda sorun olur diye düşündüm ben de bunu bırakıp riske atmayıp Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümünü buldum.Sorularım: bu bölümü okuyan var mı, ve sizce okuduktan sonra hemen iş başvurusu mu yapalım, bölüm 2 yıllık zaten yoksa DGS ile şansımızı deneyelim mi, tavsiyeleriniz nedir sınava 3 ay var kararsızım soracak kimse de yok yardımcı olursanız sevinirim. Artı olarak neden bu bölümleri seçtim diyorsanız sayısalım kötü ve sevmiyorum ama ingilizcem ve yabancı dillere ilgim çok fena da değil ingilizcem daha da geliştirmeyi düşünüyorum ben de dilimi kullanabileceğim bölümler araştırırken bunları buldum ilgimi de çekti bu yüzden farklı bölüm önerileriniz de olabilir |
Bildirim