Şimdi Ara

Sivilce için 'Clindoxyl' krem kullanan varmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler cildiye bölümüne saç dökülmesi için gitmiştim.. Sivilcelerimden de bahsettim doktora.. İmex yazıcaktı daha önce kullandığımı bi işe yaramadığını söyledim.. Bu kremi yazdı oda clindoxyl diye bi krem..
    Aldım eczaneden gece yatmadan önce sürmemi söyledi..
    Sürdüm şuan yüzümü bayaa bi gerdi krem herhangi bi kokusu yok..
    Sanırım 1-1,5 ay kullanıcam..

Varmı daha önce duyan kullanan.. Etkisi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amcui -- 13 Ağustos 2015; 10:18:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clindoxyl Krem Kullananlar İçin Bilgi Rehberi

Sivilce tedavisinde kullanılan reçetesiz bir ilaç olan Clindoxyl krem, birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Clindoxyl kullananlar, bu krem sayesinde sivilcelerinin azaldığını ve cildinin iyileştiğini ifade etmektedirler.

Clindoxyl krem, antibakteriyel ve iltihap giderici özelliklere sahip bir ilaçtır. Cilt üzerindeki bakterileri öldürerek ve iltihabı azaltarak sivilcelerin oluşumunu engeller.

Clindoxyl Krem Kullanımı

Clindoxyl krem, günde iki kez, sabah ve akşam cilt temizlendikten sonra etkilenen bölgelere uygulanmalıdır. Kremi ince bir tabaka halinde sürmeli ve cildinize yedirmelisiniz. Clindoxyl krem kullanırken, tedavi süresince cildinizi güneşten korumalısınız.

Clindoxyl Krem Yan Etkileri

Clindoxyl krem genellikle iyi tolere edilir, ancak bazı kişilerde yan etkilere neden olabilir. En yaygın yan etkiler şunlardır:

• Cilt kuruluğu
    • Cilt tahrişi
    • Kızarıklık
    • Yanma hissi

Bu yan etkiler genellikle hafiftir ve birkaç gün içinde kaybolur. Ancak, daha ciddi yan etkiler yaşarsanız, Clindoxyl krem kullanmayı bırakmalı ve bir doktora başvurmalısınız.

Clindoxyl Krem Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Clindoxyl krem kullanırken şu hususlara dikkat etmelisiniz:

• Clindoxyl kreme alerjiniz varsa kullanmamalısınız.
    • Clindoxyl kremi, gözlerinizle veya ağzınızın içiyle temas ettirmemelisiniz.
    • Clindoxyl kremi hamilelik veya emzirme döneminde kullanmadan önce doktorunuza danışmalısınız.
    • Clindoxyl kremi diğer ilaçlarla etkileşime girebilir, bu nedenle herhangi bir ilaç kullanıyorsanız doktorunuzu bilgilendirmelisiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sivilce kremleri için bana gel Onuda kullandım faydasını göremedim
  • Sirke araştır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Sivilce kremleri için bana gel Onuda kullandım faydasını göremedim
    hormon durumların nasılmış test yaptımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Sivilce kremleri için bana gel Onuda kullandım faydasını göremedim
    dostum 1-2 haftadır kullanıyorum bir kaç gün ara verdim sadece, normalde bırakmamam lazım ama kafam bozuldu vs. sürmedim 1-2 gün. her neyse kullandığım ilk günden itibaren farkını gördüm yarım yamalak kullanmama rağmen farkı görebiliyorum. bunu kullanırken güneşe çıkmamaya çalış, çıkarsan güneş kremi sür. sürmezsen çok kötü bir sonuçla karşılaşırsın ben 2 tüp kullanmayı planlıyorum, yıllardır sivilce sorunum vardı kullanmadığım krem kalmadı bi cleocin t bir de bu krem işe yaradı.

• Ben kullandim. Pek fayda göstermedi. Bitirdim. Hala sivilceliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

dostum 1-2 haftadır kullanıyorum bir kaç gün ara verdim sadece, normalde bırakmamam lazım ama kafam bozuldu vs. sürmedim 1-2 gün. her neyse kullandığım ilk günden itibaren farkını gördüm yarım yamalak kullanmama rağmen farkı görebiliyorum. bunu kullanırken güneşe çıkmamaya çalış, çıkarsan güneş kremi sür. sürmezsen çok kötü bir sonuçla karşılaşırsın ben 2 tüp kullanmayı planlıyorum, yıllardır sivilce sorunum vardı kullanmadığım krem kalmadı bi cleocin t bir de bu krem işe yaradı.

Dostum sabah durulicam yüzümü gece yatarken sürmemi söyledi dediğin gibi güneşe çıkma dedi..

Umarım faydasını görürüm..

Dipnot: Suratım gerildi iyice

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alpecin şampuan kullanan varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

Kan tahlili yaptırmıştım işte saç dökülmesi için.. Sonuçları verirken sivilce olayını söyledim.. Tahliller temiz çıkmış dedi

• Verdikleri tüm kremler ilk kullanımda bana iyi geldi (cindoxyl de dahil) ama 1 hafta sonra etkisini yitirdi düzenli kullanmama rağmen sivilceler çıkmaya devam etti. Çözüm hapta. Hapı al kullan 1 yıl kökünden çözüm ama dudakların çok kuruyor haberin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isotrexin diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

Kan tahlili yaptırmıştım işte saç dökülmesi için.. Sonuçları verirken sivilce olayını söyledim.. Tahliller temiz çıkmış dedi

Alıntıları Göster
    dostum surat geriliyor ilk sürdüğünde bir tişörtte yastık kılıfında felan beyazlatma yapabilir, korkulacak bir şey yok. birde ilk sürdüğün zamanlarda kızarıklık yapabilir, sabah uyandığında kızarmış bi vaziyette uyanabilirsin telaş yapma. programları felan buna göre hazırla.

• Sivilce için tersten traş olup, tras sonrasi elma sirkesi surun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

Verdikleri tüm kremler ilk kullanımda bana iyi geldi (cindoxyl de dahil) ama 1 hafta sonra etkisini yitirdi düzenli kullanmama rağmen sivilceler çıkmaya devam etti. Çözüm hapta. Hapı al kullan 1 yıl kökünden çözüm ama dudakların çok kuruyor haberin olsun.

Dostum doktora ayriyeten bunu yaz falan mı dicem ..
    Cildiye ye gitdim.. İmex vericekti onu kullandım diyince bunu yazdı.. Doktor fazla ilgilenmedi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Mıçaydın

quote:

Verdikleri tüm kremler ilk kullanımda bana iyi geldi (cindoxyl de dahil) ama 1 hafta sonra etkisini yitirdi düzenli kullanmama rağmen sivilceler çıkmaya devam etti. Çözüm hapta. Hapı al kullan 1 yıl kökünden çözüm ama dudakların çok kuruyor haberin olsun.

Dostum doktora ayriyeten bunu yaz falan mı dicem ..
    Cildiye ye gitdim.. İmex vericekti onu kullandım diyince bunu yazdı.. Doktor fazla ilgilenmedi zaten

oyle yapiyorlar banada oyle oldu 4 farkli kremi sirasiyla yazdi 4 kere gittim cildiyeye sonunda bakti olmuyor hapı verdi.

• Sebamedin bakim seti 1 gundd bile gozld gorulur etki birakior

• Birde zinco diye hap verdi.. Ama onun saç dökülmesi içinoldugunu dusunuyorum.. Sivilceyi sonradan söyledim..

• Saç dökülmen büyük ihtimalle genetiktir ya da strestendir. Sivilce için kesinlikle sivex öneriyorum. Doğal maskeler var onları uygulayabilirsin. Eğer lekelerim var cilt rengim koyu biraz beyazlaşsın diyorsan benzamycin var. Bunlar roaccutanedan sonra en iyi ilaçlar. Kesin çözüm için en az 2 ay boyunca uygulaman lazım. Sabahları yüzüne maske yapmalısın.

• quote:

Hap kullanmaya başladım bir hafta oldu dudakta henüz bir şey yok da yüzüm kızardı gibi biraz. Sizde de oldu mu bu kızarlıklık olduysa da ne zaman düzeldi?
  • Cindoxyl degildir o clindoxyldir

• En guzeli lavantadir dostum. Ne varsa dogada var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.