Şimdi Ara

Sivilce için 'Clindoxyl' krem kullanan varmı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Isotrexin bende kullanıyorum , iz için verdi bana , sende mi iz için kullanıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acetylcholine

quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

Verdikleri tüm kremler ilk kullanımda bana iyi geldi (cindoxyl de dahil) ama 1 hafta sonra etkisini yitirdi düzenli kullanmama rağmen sivilceler çıkmaya devam etti. Çözüm hapta. Hapı al kullan 1 yıl kökünden çözüm ama dudakların çok kuruyor haberin olsun.

Hap kullanmaya başladım bir hafta oldu dudakta henüz bir şey yok da yüzüm kızardı gibi biraz. Sizde de oldu mu bu kızarlıklık olduysa da ne zaman düzeldi?

Roaccutane kullanıyorsun galiba. Dudakların 1,5 ay içinde kurur. Kızarıklık gayet normal. 2-2,5 aya kadar geçer. Bu dönemde sivilcelenme yaşayabilirsin. Bolca su içmen lazım. Renksiz nemlendirici lipstickler var dudaklar için kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Isotrexin bende kullanıyorum , iz için verdi bana , sende mi iz için kullanıyosun?

Yok ben yıllar önce sivilcelerim için kullanmıştım.Aşırı iltihaplı sivilcelere sahiptim.Hepsini kuruttu.Şimdi çok güzel bir suratım var.
  • 4 ay isotrexin kullandım 1 ay cindoxyl şu kocakarı karışımlarının hepsini denemişimdir hiçbiri gram fayda etmedi zamanla geçti.
  • Ben şu anda kullanıyorum clindoxyl ama çok uzun zamanda etki ediyor. Pek efektif bir ilaç değil.

• quote:

quote:

Verdikleri tüm kremler ilk kullanımda bana iyi geldi (cindoxyl de dahil) ama 1 hafta sonra etkisini yitirdi düzenli kullanmama rağmen sivilceler çıkmaya devam etti. Çözüm hapta. Hapı al kullan 1 yıl kökünden çözüm ama dudakların çok kuruyor haberin olsun.

Hap kullanmaya başladım bir hafta oldu dudakta henüz bir şey yok da yüzüm kızardı gibi biraz. Sizde de oldu mu bu kızarlıklık olduysa da ne zaman düzeldi?

Valla 2 yıldır bende kullandım neredeyse bütün ilaçları. İşe yaradilar ama bırakınca tekrar çıktılar. Hatta kullanırken de fayda etmemeye başladı son bir sene boyunca.

Bende 3 gün önce Roaccutane kullanmaya başladım ama daha yüzüm kizarmadı ve dudaklarım da kurumadı. Etkisini tam olarak ne zaman gösterdi sizde?

3 gündür hiç gündüz dışarı çıkmadım yalniz.

Edit: daha sizde de göstermemiş pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 12 Ağustos 2015; 23:55:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mıçaydın

Beyler cildiye bölümüne saç dökülmesi için gitmiştim.. Sivilcelerimden de bahsettim doktora.. İmex yazıcaktı daha önce kullandığımı bi işe yaramadığını söyledim.. Bu kremi yazdı oda clindoxyl diye bi krem..
    Aldım eczaneden gece yatmadan önce sürmemi söyledi..
    Sürdüm şuan yüzümü bayaa bi gerdi krem herhangi bi kokusu yok..
    Sanırım 1-1,5 ay kullanıcam..

Varmı daha önce duyan kullanan.. Etkisi varmı

kardeşim saç için ne dedi bi ilaç filan söyledimi ? ayrıca hormon testinde ne yaptı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baklava Sevmeyen Antepli

quote:

quote:

Roaccutane kullanıyorsun galiba. Dudakların 1,5 ay içinde kurur. Kızarıklık gayet normal. 2-2,5 aya kadar geçer. Bu dönemde sivilcelenme yaşayabilirsin. Bolca su içmen lazım. Renksiz nemlendirici lipstickler var dudaklar için kullanabilirsin.

Cevabınız için teşekkürler. Takıldığım olay şu normalde de yüzüm çok çabuk kızarıyor benim. Bu ilaç durumu kötüleştirir mi ondan korkuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baklava Sevmeyen Antepli

quote:

quote:

Cevabınız için teşekkürler. Takıldığım olay şu normalde de yüzüm çok çabuk kızarıyor benim. Bu ilaç durumu kötüleştirir mi ondan korkuyorum

Evet. İlaç çok sakat bir ilaç zaten. Her türlü yan etkiyi bekleyebilirsin.

• quote:

quote:

Kullanmaya devam hocam sakın bırakma etkisini göstermesi uzun sürüyor dudakların falan çok kötü kuruyacak. Amaondan sonra baya geçiriyor. Tek tük minik sivilceler çıkıyor ayda yılda bir tabi ama eski haline göre beni baya rahatlattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

quote:

Beyler cildiye bölümüne saç dökülmesi için gitmiştim.. Sivilcelerimden de bahsettim doktora.. İmex yazıcaktı daha önce kullandığımı bi işe yaramadığını söyledim.. Bu kremi yazdı oda clindoxyl diye bi krem..
    Aldım eczaneden gece yatmadan önce sürmemi söyledi..
    Sürdüm şuan yüzümü bayaa bi gerdi krem herhangi bi kokusu yok..
    Sanırım 1-1,5 ay kullanıcam..

Varmı daha önce duyan kullanan.. Etkisi varmı

kardeşim saç için ne dedi bi ilaç filan söyledimi ? ayrıca hormon testinde ne yaptı?

Valla bi şey demedi qari.. Bi tane 100ml lik şampuan yazdı haftada 2 kere uygula dedi.. Birde zinco diye hap verdi 40 gün boyunca günde 1 tane tok karnına

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

Sivilce kremleri için bana gel Onuda kullandım faydasını göremedim

Bana acnemix jel verdi işe yarar mı bir de bi sabun vardı

• Bir de hap verdi 15 tane tok karna günde 1 kere

• quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

Bir de hap verdi 15 tane tok karna günde 1 kere
    kremi kullandığın sürece sivilce azalıyor bir gün kullanmasan hemen eski haline dönüyor
    sivilcenin pek bir kesin çözümü yok yüzünüzü sık yıkayın ve sakın el sürmeyin bir süre sonra azalır ama bitmez yaşınız ilerledikçe yok olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandaL.

kremi kullandığın sürece sivilce azalıyor bir gün kullanmasan hemen eski haline dönüyor
    sivilcenin pek bir kesin çözümü yok yüzünüzü sık yıkayın ve sakın el sürmeyin bir süre sonra azalır ama bitmez yaşınız ilerledikçe yok olur

Alıntıları Göster
    işe yarıyor, tabi bir süre sonra nasıl olduysa sanki sivilcelerim bağışıklı kazanmıştı kreme sanki ama.durumu farkeden cildiyeci kremi değiştirmişti çok şükür, sonuç : daha az akneli bir ergenlik

• quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

işe yarıyor, tabi bir süre sonra nasıl olduysa sanki sivilcelerim bağışıklı kazanmıştı kreme sanki ama.durumu farkeden cildiyeci kremi değiştirmişti çok şükür, sonuç : daha az akneli bir ergenlik

Alıntıları Göster
    kullandığın süre boyunca işe yarıyor tabi bırakınca geri geliyorlar
  • quote:

Birde zinco diye hap verdi.. Ama onun saç dökülmesi içinoldugunu dusunuyorum.. Sivilceyi sonradan söyledim..

Haci sende çinko eksikliği varmiydi edit:hocam bu arada yaş kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 13 Ağustos 2015; 12:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

kullandığın süre boyunca işe yarıyor tabi bırakınca geri geliyorlar

Alıntıları Göster
    Yazın başında sivilce izleri için doktora gittiğimde Clindoxly önerdi. Bir ay sonra kontrole gittiğimde aynı doktor bu Clindoxyl o izleri geçirmez ki, sana lazer tedavisi lazım dedi Ulan madem bu ilaç geçirmeyecek başta niye öneriyorsun o zaman? Neyse ben de kışı bekliyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elbistan8282

Sivilce için tersten traş olup, tras sonrasi elma sirkesi surun

Ondan sonrada kesilmiş sivilcelerin izi kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

quote:

Orijinalden alıntı: Elbistan8282

Sivilce için tersten traş olup, tras sonrasi elma sirkesi surun

Ondan sonrada kesilmiş sivilcelerin izi kalsın.

Alıntıları Göster
    doktorun verdiği bir jel bir de losyon kullandım 1 ay hiçbir etkisi olmadı tekrar gidicem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.