Şimdi Ara

Sivilce için 'Clindoxyl' krem kullanan varmı ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Orijinalden alıntı: Mıçaydın

Birde zinco diye hap verdi.. Ama onun saç dökülmesi içinoldugunu dusunuyorum.. Sivilceyi sonradan söyledim..

Haci sende çinko eksikliği varmiydi edit:hocam bu arada yaş kaç

Hocam demir eksikliği var sanırım sonuçlara baktım doktora vermeden bmm demir 22 yazıyo olması gereken 45+

Yaş 16 bayaa zayıfım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amcui -- 13 Ağustos 2015; 13:13:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

quote:

Orijinalden alıntı: Acetylcholine

quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

Verdikleri tüm kremler ilk kullanımda bana iyi geldi (cindoxyl de dahil) ama 1 hafta sonra etkisini yitirdi düzenli kullanmama rağmen sivilceler çıkmaya devam etti. Çözüm hapta. Hapı al kullan 1 yıl kökünden çözüm ama dudakların çok kuruyor haberin olsun.

Hap kullanmaya başladım bir hafta oldu dudakta henüz bir şey yok da yüzüm kızardı gibi biraz. Sizde de oldu mu bu kızarlıklık olduysa da ne zaman düzeldi?

Kullanmaya devam hocam sakın bırakma etkisini göstermesi uzun sürüyor dudakların falan çok kötü kuruyacak. Amaondan sonra baya geçiriyor. Tek tük minik sivilceler çıkıyor ayda yılda bir tabi ama eski haline göre beni baya rahatlattı.

Dudağım bugün biraz kurumuş şekilde uyandım bir hafta oldu tedaviye başlayalı. Suratımda sivilce yok ama sırtımda 30 tane felan vardır en azından doktor görünce direkt dudak kurutan ilaç kullanacaksın dedi mecbur kullanacağız bırakmak gibi bir düşüncem yok

• Bende kullaniyorum duzenli olarak her gece ilk basta yapisiyo gibi oluyor sonra alisiyosun

• quote:

quote:

quote:

Birde zinco diye hap verdi.. Ama onun saç dökülmesi içinoldugunu dusunuyorum.. Sivilceyi sonradan söyledim..

Hocam demir eksikliği var sanırım sonuçlara baktım doktora vermeden bmm demir 22 yazıyo olması gereken 45+

Yaş 16 bayaa zayıfım

Zincoyu bana da verdi sac dokulmesi icin o yuzden sordum.haci sende seyrelme var mi peki

• AÇıkcası ben kremlerin pek fayda vereceğini düşünmüyorum. İlk 1-2 hafta kremler etkisini gösterir daha sonra tekrar başlar. Yüzünü sabah akşam yıkamanı tavsiye ederim doveun sabunları var güzel onlar. Veyaada hap kullanacaksın yoksa geçmez bu meret.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 16 bayaa zayıfım

Zincoyu bana da verdi sac dokulmesi icin o yuzden sordum.haci sende seyrelme var mi peki

Seyrelme var dostum.. Birde ön şakak oluyo sanırım oralar açıldı bayaa..
    Fazla taramıyom saçımı tarak doluyo sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Yazın başında sivilce izleri için doktora gittiğimde Clindoxly önerdi. Bir ay sonra kontrole gittiğimde aynı doktor bu Clindoxyl o izleri geçirmez ki, sana lazer tedavisi lazım dedi Ulan madem bu ilaç geçirmeyecek başta niye öneriyorsun o zaman? Neyse ben de kışı bekliyorum artık.

kardeşim lazer fiyatları hakkında bilgin varmı kış oldugunu biliyosun bende öyle biliyorum ama fiyat hakkında pek bilgim yok 5seans 10 seans fln şeklinde oluyor galiba
  • kullandım ve devam ediyorum ama tek başına bi işe yaramıyor karıştırılan bir ilaç var ismini hatırlarsam editlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Yazın başında sivilce izleri için doktora gittiğimde Clindoxly önerdi. Bir ay sonra kontrole gittiğimde aynı doktor bu Clindoxyl o izleri geçirmez ki, sana lazer tedavisi lazım dedi Ulan madem bu ilaç geçirmeyecek başta niye öneriyorsun o zaman? Neyse ben de kışı bekliyorum artık.

kardeşim lazer fiyatları hakkında bilgin varmı kış oldugunu biliyosun bende öyle biliyorum ama fiyat hakkında pek bilgim yok 5seans 10 seans fln şeklinde oluyor galiba

Valla onu hiç bilmiyorum kardeşim, sormadım. Ama sadece lazer tedavisi değil, peeling de geçirebilirmiş. Yani çok pahalı olursa peeling denerim ilk önce.

• Eğer sivilcelerin ne çok ne de azsa düzenli kullanımda çok etkisini görüyosun ama güneş kremiyle kullanmanı öneririm.yumuşacık oluyo yüzün.ve sabah ve akşamları dove'un salatalıklı sabunuyla da yüzünü yıkamalısın.
  • Ayni jeli bugun aldim eczaneden doktor tavsiyesiyle sabah aksam kullanmam lazimmis ben simdi ise gidiyorum sabahlari nasil olcak bu kac saat sonra su ile durulayabilirim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: onursen78

Ayni jeli bugun aldim eczaneden doktor tavsiyesiyle sabah aksam kullanmam lazimmis ben simdi ise gidiyorum sabahlari nasil olcak bu kac saat sonra su ile durulayabilirim acaba

Sadece akşamları kullan gece yatmadan önce yüzünü temizle sonra sadece sivilce üzerine uygula. Sabah kalkınca da duruladiktan sonra güneşin altına çıkacaksan güneş kremi sür.

Çünkü ilaç soyucu etki de yapıyor ve inceltiyor biraz deriyi. O yüzden sabah kullamaman daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss atsana hocam doktor sivilcenin durumuna göre vermiştir o ilacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Sirke araştır :)

Sirke çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.